Survivor'da eleme ne zaman yapılacak? Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda eleme ne zaman yapılacak Survivorda dokunulmazlığı hangi takım kazandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 23:22

Survivor 2017'de eleme ne zaman yapılacak soruları birçok izleyici tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken birleşme partisinden sonra da oyun kurallarında değişiklik yaşandı. Salı akşamları yapılan eleme artık o şekilde olmayacak. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ise nefes kesen bir mücadele yaşandı. İlk eleme adayı gönüllüler takımında Berna olmuştu. Peki, Survivor'da eleme ne zaman yapılacak? Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Survivor dokunulmazlık oyununun sonucunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Oldukça hırslı geçen yarışmanın ardından kaybeden takım elenme adayı olarak bir takım arkadaşını potaya soktu. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ise ilk oyunu kaybeden gönüllüler takımı, oyunu kazanabilmek adına ellerinden geleni yaptılar. İki takımda birleşmeden sonra daha çok hırslandı ve oyunlara daha büyük motivasyonla geliyorlar. Peki, survivor'da kıran kırağana geçen dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam heyecan seviyesi oldukça yüksek bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı bu akşam ikinci dokunulmazlığı alabilmek adına ellerinden geleni yaptılar. Ünlüler takımında ise motivasyon oldukça yüksekti. Havuz oyunu olunca akıllara gelen ilk isim Şahika oldu. Ünlüler takımı oyunun ilk etabında 4-1'den geri gelerek oyunu bayrak yarışında kazandı. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgarı esti ve ünlüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu da kazandı. 

Haberin Devamı

ELEME NE ZAMAN YAPILACAK

Survivor 2017'de eleme ne zaman yapılacak?' sorusu yanıtını buldu. Yapılan değişikliğe göre bu hafta ve gelecek hafta oynanacak olan dokunulmazlık oyunlarının ardından yalnızca birer eleme adayı çıkacak. Buna göre Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan yarışmacılar eleme adayı çıkarmayacak. Yalnızca konseyde yapılan oylama ile birer eleme adayı belirlenecek. Değişikliğin ardından bu hafta dün oynanan oyunun ardından Berna eleme adayı oldu. Bir eleme adayı da bu akşam belli olacak. Gelecek hafta oynanacak iki dokunulmazlık oyunundan da birer eleme adayı çıkacak. Böylece 4 eleme adayı belirlenmiş olacak. Ardından Survivor 2017'de SMS oylamasına göre en az oyu alan yarışmacı Survivor 2017'ye veda edecek.

BİRLEŞMEDEN SONRA KURALLAR DEĞİŞTİ

Survivor'da birleşmenin ardından kurallar değişti. Survivor dokunulmaz oyunlarında artık aynı takım iki defa kaybederse 3 aday çıkacak. Dokunulmazlığı bir takım üst üstte kaybederse 3 aday karşılıklı kayıp olursa 4 aday olacak. Acun Ilıcalı yeni kuralı anlatırken dikkat çeken bir detaya da yer verdi. Ilıcalı kuralların değiştiğini belirtirken, '12 kişi kalana kadar bu şekilde devasm edilecek toplam sayı 12 olduğunda ise bir sürprizim olacak bunu da o zaman söyleyeceğim' diyerek yarışmacıları yeni kurallar hakkında bilgilendirdi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK KOLYESİNİ ALAN BÜYÜK AVANTAJ YAKALAYACAK

Dokunulmazlık kolyesini alan kişi takım üst üstte iki oyunu kaybettiğinde tek isim olarak kendisini korumuş olacak.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da birleşme partisinin ardından ilk dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı ve adeta nefes kesti. Ünlüler ve gönüllüler adasının birleşmesinin ardından nasıl bir yarış çıkacağı merak ediliyordu. dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ise kıran kırana bir mücadele yaşandı. İki takımda takımlarından kimsenin adaya veda etmemesi için soluksuz yarıştılar. Oyunun ilk etabını ünlüler takımı rahatlıkla kazanırken; ikinci turda ise bambaşka bir gönüllüler takımı vardı ve oyun 1-1 oldu. Final turunda ise oyun 4-4'e geldi ve bayrak yarışı sonucu belirledi. Adem Kılıççı oynana dokunulmazlık oyunun hiç oyun kaybetmeyerek ünlüler takımını dokunulmazlığa ulaştırdı. Dokunulmazlık oyununu karşı takıma kaptıran Gönüllüler eleme adayı olarak Berna'nın ismini verdi.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA ADEM VE iLHAN KAVGASI

Dokunulmazlık oyununda Adem ve İlhan arasında yaşanan kavga geceye damga vurdu. Adem ve İlhan oyun esnasında tartışmaya başladı. Adem, İlhan'a 'Sen benim delikanlılığımı sorgulayamazsın'derken, İlhan'da 'sorgulamaya gerek yok değilsin zaten' dedi ve ikili arasında ortam iyice gerildi. Sabriye'nin araya girdiği görülürken iki ismin oldukça gergin olduğu kameralara yansıdı. Daha sonra iki yarışmacı da sakinleşti ve yarışma kaldığı yerden devam etti. 

BİRLEŞME SONRASI NELER YAŞANDI

Survivor birleşme partisi eğlenceli görüntüleriyle geride kaldı. Adaların birleşmesini kutlayan yarışmacılar, Söyle Söyleyebilirsen isimli şarkı yarışmasında performanslarını sergiledi. Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal'ın juri koltuğunda oturarak performansları değerlendirdiği gecede Furkan, Pınar ve Adem finale kaldı. Sarı Gelin şarkısıyla hem jüiriye hem de ekran başındakilere duygusal anlar yaşatan Adem, ikinci olurken; ses yarışmasının kazanan ismi  ‘İçimdeki Duman’ şarkısıyla sahneye çıkan Furkan oldu. Furkan böylece Survivor 2018'in şarkı yarışmasına konuk olarak gitme şansı kazandı

Haberin Devamı

Artık adalar birleşti ve tüm yarışmacılar aynı adada yaşayacak. Bunun nasıl bir farklılık getireceği iki takım açısından da merak konusu olurken, ilk diyaloglara bakıldığında ciddi bir kutuplaşma yaşanacağı belli oldu

Yeni bölümde Ünlüler takımı iki gruba ayrılmış halde gönüllüler takımını karşılaşdı. Sıcak bir karşılamanın yaşandığı görüntülerden belli oldu. Yarışmacılar sohbet edip parkur dışında çok fazla diyaloğa giremedikleri isimler ile sohbet ettiler.

FUTBOL MAÇI YAPTILAR

Survivor yarışmacıları ve Acun Ilıcalı'nın kurduğu takım Survivor'da futbol maçı yaptı. Oldukça güzel estantenelerin yaşandığı mücadelede 3-3'lük skor ile maç sona erdi. Ilıcalı, maçın ardından 'kim kaybetse üzülürdüm, çok güzel bir karşılaşma oldu. Survivor yarışmacıları ve prodüksyon ekibinin nasıl iyi anlaştığı sahaya da yansıdı' diyerek iki takımı da tebrik etti

BAKMADAN GEÇME!