Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı Eleme ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 23:11

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oldukça kıyasıya bir mücadele yaşandı. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken ödül ve dokunulmazlık oyunlarında da rekabet sürüyor. Geçtiğimiz hafta ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanmıştı ve gönüllüler takımından iki aday eleme potasına sokulmuştu. Peki, bu hafta survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda nefes kesen bir mücadele ekranlara yansıdı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı, gönüllüler takımından iki kişiyi eleme potasına sokmayı başarmıştı. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ise oldukça zor bir parkur vardı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda iki takım yarışmacıları da son derece konsantreydi. Son haftalarda oynanan bütün oyunlarda oldukça çekişmeli mücadeleler yaşanıyor. Ödül ve dokunulmazlık oyunlarında seriye bağlayan ünlüler takımı, bu hafta da galibiyet peşindeydi. Berna ve Gökhan'ın eleme potasına girmişti. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ise gönüllüler takımı Ogeday Girişken'in de oyunlara dönmesiyle fırtına gibi esti. Gönüllüler takımı oyunun iki etabını da kazanarak dokunulmazlığı kazanan taraf oldu.

Haberin Devamı

ELEME NE ZAMAN YAPILACAK

Birleşme haftası nedeniyle geçtiğimiz hafta elemenin olmadığı Survivor 2017'de eleme bu hafta gerçekleştirilecek. Geçen hafta yapılan değişikliğe göre dokunulmazlık oyunlarından sonra iki değil bir eleme adayı belirlendi. Buna göre eleme adayları konseyde yapılan oylamaya göre belirlendi. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan isimler ise eleme adayı çıkarmadı.

ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI

Ödül oyunu için kıyasıya mücadele eden iki takım, oyun sonunda kazanacakları pizza için büyük bir efor sarf etti. İki takımın da ter döktüğü oyunda heyecanlı dakikalar yaşandı. Ogeday'ın sakatlığını atlatıp yeniden yarıştığı müsabakalarda, ünlüler takımı kişi başı ikişer dilim pizzzayı kazandı.

SEMBOL OYUNU İLHAN VE TUĞÇE'NİN

Ödül oyunu öncesinde oynanan sembol oyunu, iki takım oyuncularının da en çok istediği yarışmalardan birisi oldu. Oyunu, ünlüler takımından İlhan ve gönüllüler takımından Tuğçe kazandı. İlhan, yanında götüreceği isim olarak Serhat ve Sema'yı tercih ederken, Tuğçe'nin seçimi Volkan ve Burçak'tan yana oldu. 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yeni bölümde Pınar ile Adem arasında çıkan tartışma sonrası yepyeni kararlar alındı. Pınar, gönüllüler takımına bir adım daha yanaştı.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER ADASINDA ORTAM GERGİN 

Survivor'da dün akşam ödül oyunu öncesinde iki adada farklı sıkıntılar meydana geldi. Adem, Sabriye cephesinde işler yoluna girerken, Serhat ve İlhan arasında soğuk rüzgarlar esiyor. İlhan Mansız'ın son zamanlarda sergilediği davranışlar Sema ve Serhat'ı rahatsız ederken olayların nereye varacağı merak konusu

Ünlüler takımında kazanılan dokunulmazlık oyunlarının ardından moraller yüksekken, yarışmanın seyri birleşme ile birlikte biraz daha değişti. Artık yarışmacıların daha bireysel düşünceler içine girmesi ile birlikte farklı tavırlar meydana geliyor..

 

VOLKAN VE GÖKHAN ARASINDA SERT TARTIŞMA

Gönüllüler adasında Volkan ve Gökhan arasında sert tartışma yaşanıyor. Önce Tuğçe ile Gökhan arasında başlayan konuşmaya Berna dahil oluyor ve tartışmanın seyri değişiyor. Tuğçe, Gökhan'a cocanat'larını ayrımak mı istiyorsun diye sorunca, Gökhan'da Berna'nın yardımı olan bir şeyi istemiyorum diyerek cevap veriyor. Bunun üstüne Berna ile tartışmaya başlayan Gökhan sesini yükseltince Volkan bağırma diyerek araya giriyor ve iki isim kavganın eşiğine geliyorlar

Haberin Devamı

İLHAN'IN GÖNÜLLÜLER'İN AĞI İLE BALIĞA ÇIKMASI

İlhan Mansız'ın geçtiğimiz hafta gönüllülerin ağı ile balığa çıkması kendi takımındaki arkadaşlarını rahatsız etmişti. Hem rakip takımın ağını kullanması hem de suda uzun zaman geçirmesi takım arasında farklı seslerin nedeni olmuştu. Adem'in ağı yırttığını söyleyen İlhan her fırsatta bunu dile getirince, Adem bu konuda sıkıntısı dile getirmiş, ağı kendisinin yırtmadığını, yırtmış olsa da bunu takım arkadaşlarına söyleyeceğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!