Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları belirlendi..

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı Eleme adayları belirlendi..
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2017 23:02

Survivor 2017'de bu akşam nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen maceracı programı Survivor'da ilginç dakikalar yaşandı. Oldukça güç gerektiren dokunulmazlık oyununda yer yer yarışmacılar zor anlar yaşadı. Dokunulmazlık oyununda yarışmacıların dinlendiği bir anda Fatih ve İlhan Mansız arasında bir anda kıvılcım yaşandı. Yarışmacılar o dakikalarda zor anlar yaşadı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, dokunulmazlık oyununda yaşananlar.

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam ve bu akşam yaşanan dokunulmazlık oyunları adeta nefes kesti. Ekranların izleyiciler tarafından yıllardır ilgiyle takip edilen dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da şoke eden dakikalar yaşandı. Ünlüler ve gönüller takımı arasında yaşanan dokunulmazlık oyununda iki tarafta adalarından bir kişinin veda etmemesi için yarıştı. Yarışmanın sürdüğü dakikalarda bir takım oalylar yaşandı. İlhan Mansız ve Fatih arasında adeta ipler koptu. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

ADA KONSEYİNDE NELER YAŞANDI?

Survivor'da bu akşam gerçekleşen ada konseyinde ünlüler takımından tam 4 kişi eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlıkları kazanan Sedat ve İlhan Mansız 2 kişiyi daha eleme potasına soktu. İlk eleme adayaları Adem Kılıççı ve Şahika Ercümen olmuştu. İkinci eleme adayları ise takım kararıyla Fatih Hürkan ve Pınar Saka oldu. Böylece eleme potasına giren adaylar Adem Kılıççı, Şahika Ercümen, Fatih Hürkan ve Pınar Saka oldu.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununda bu akşam iki takımda adeta kanlarının son damlasına kadar yarıştılar. Ünlüler ve gönüllüler takımı adalarından bir kişinin veda etmemesi için ellerinden geleni yaptılar. Yarışmanın ilk turunda gönüllüler takımı müthiş bir mücadele sergileyerek oyunu 1-0'a getirdiler. Oyunun ikinci turunda ise bambaşka bir ünlüler takımı vardı durumu 1-1'e getirdiler. Final etabında ise adeta şoke eden dakikalar yaşandı. Ünlüler takımı aralarında geçirdikleri diyalogları iyice büyüttü ve arkadaşlıkları kopma seviyesine geldi. Ünlüler takımı adeta final etabında oyunu oynamayarak gönüllüler takımına hediye ettiler. Dokunulmazlık oyununu böylece gönüllüler takımı kazanmış oldu.

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı Eleme adayları belirlendi..

İLHAN MANSIZ VE FATİH ARASINDA KAVGA

Ünlüler takımında dokunulmazlık oyunu esnasında oldukça ilginç dakikalar yaşandı. Ünlüler takımında İlhan Mansız adeta sinir küpüne döndü. Fatih'in oyunla alakalı sorduğu bir soruya İlhan Mansız çok farklı bir reaksiyon gösterdi ve Fatih'e çıkıştı. Oyuna konsantre olmadığı için şikayet eden İlhan Mansız'a Fatih'in de tepkisi uzun sürmedi. İkili arasında laf dalaşı başladı. Fakat İlhan Mansız'ı bir süre sonra arkadaşları oldukça zor tuttu. İkili arasında yaşanan tartışma çok fazla uzamadan bitti ve oyun kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNU HEYECANLI GEÇTİ

Dokunulmazlık oyununda karşılaşan ünlüler ve gönüllüler takımları, ilk dokunulmazlığı kazanarak takımlarını garanti altına almak istedi. Ödül oyunu ardından dokunulmazlığı da kazanarak oyunlardaki galibiyet serisini 5'e çıkarmak isteyen ünlüler takımı gereken mücadeleyi gösteremeyince dokunulmazlık gönüllülerin oldu. Gönüllüler dokunulmazlık oyununu 2 turu da kazanarak rahatlıkla aldı.

İkinci dokunulmazlık oyunu öncesi yayınlanan fragmanda ise İlhan ve Fatih arasındaki gerilim ise takım arkadaşları tarafından güçlükle önlenebildi. İşte, yeni bölüm fragmanından bazı detaylar

 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK SEDAT'IN OLDU

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık oyunu için kendi aralarında mücadele etti. Uzun soluklu mücadelenin ardından oyunu kazanan Çılgın Sedat oldu.

Haberin Devamı

SABRİYE İLE SEDAT ARASINDA ŞİDDETLİ TARTIŞMA

Sabriye ile Sedat arasında ödül oyununda başlayan tartışma, bireysel dokunulmazlığın ardından da devam etti. Çılgın Sedat'a 'etek giy' tarzında cümleler sarf ederek tepkisini çeken Sabriye, kaybedilen oyunun ardından da tartışma yarattı. Çılgın Sedat'ın engelli oğlu nedeniyle hassasiyet sahibi olduğu 'sakat' kelimesi, Sabriye tarafından telaffuz edilince Sedat'ın öfke katsayısı arttı.

ADA KONSEYİNDE ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ada konseyinde Sedat ile Sabriye arasındaki gerilim ada konseyine de taşındı. Acun Ilıcalı konuya müdahil oldu ve Sedat-Sabriye arasındaki gerilim bir nebze de olsa azaldı. 

Konseyde ismi en çok yazılan kişi ise beklenenin aksine Şahika oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sedat, kişisel husümetinin olduğu Adem'i boş geçmedi. Bu şekilde bu haftanın ilk eleme adayları Şahika ve Adem oldu.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNDA NELER YAŞANMIŞTI?

Survivor'da Cuma akşamı oynanan ödül oyunu heyecanlı anlara sahne oldu. Ödül oyunun minyatür kale futbol maçı olması nedeniyle gözler Serhat ve İlhan'a çevirdi. Survivor'da yarışan iki eski futbolcunun bu oyundaki performansı merakla bekleniyordu. Fakat daha ilk oyunda beklenmeyen bir gelişme yaşandı..

Survivor'ın cuma akşamki ödül oyununda eğlenceli anlar yaşansa da sahada hırslı bir oyun vardı. İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın çıktığı ilk mücadelede oyunu kaybedince ünlüler takımı buz kesti. Gönüllüler takımında Ogeday ise 'İlhan ve Serhat'ı yendik abi' diyerek kazanılan puana inanamadı.

Fakat oyunun daha sonraki maçlarında İlhan Mansız şov vardı.. Serhat Akın'ın sakatlanıp yarıda bıraktığı mücadele İlhan Mansız'ın önderliğinde devam etti ve oyunu Ünlüler takımı kazandı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı oyunun sonunda ise gönüllüler takımının kadın oyuncusu Elif'i ayrıca tebrik ederken, ünlüler takımında Adem'e ayrı bir parantez açtı.

Ödül oyununda kazanan takıma iki adet hamburger menü verilecekti ve buna sahip olan takım ünlüler takımı oldu

BAKMADAN GEÇME!