Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor eleme adayları

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı İşte Survivor eleme adayları
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 00:10

Survivor 2017'nin bugünkü bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesen mücadelede kazanan takımı 3. tur belirledi. Oyunu kaybeden takım eleme adayları belirledi. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kimin adı yazıldı? İşte aday konseyinde yaşananlar ve Survivor eleme adayları!

Haberin Devamı

Survivor 2017'nin bugünkü bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler takımı bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Tamamen güce dayalı oyunda iki takım birbirlerini iterek havuza atmaya çalıştılar. Güce dayalı ikinci dokunulmazlık oyununda talihsizliklikler ve tartışmalar yaşandı. Ogeday ile karşı karşıya gelen Adem'in aldığı darbe sonucunda kaşı patladı ancak başarılı yarışmacı oyunu bırakmadı. Survivor dokunulmazlık oyununda Ünlüler arasındaki fikir ayrılıkları bir kez daha ortaya çıktı. Sabriye Şengül'ün oynamak istemediğini söylemesi tepki çekti. Pekİ, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu? 

Zorlu mücadele ilk turu Gönüllüler, ikincisini ise Ünlüler aldı. Kazanan takım 3. turda belli oldu, her iki takımın da adeta canını dişine taktığı oyunun kazananı Gönüllüler oldu. Böylece adaya veda edecek ismin Ünlüler arasından çıkacağı kesinleşti. Her iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler, aralarından iki ismi daha eleme adayı olarak gösterdi. Oylamadan çıkan isim Tarık oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu alan İlhan Mansız ise Çılgın Sedat ismini verdi. Survivor eleme adayları; Sabriye Şengül, Adem Kılıççı, Tarık Mengüç ve Çılgın Sedat oldu!

Haberin Devamı

Dün akşam kimin adı yazıldı?

İyi bir efor sarf etmelerine rağmen final turunda dokunulmazlık sembolünü gönüllüler takımına kaptıran ünlüler, takımlarından iki ismi seçmek üzere ada konseyine gitti. Son haftalarda konseyde ismi en çok zikredilen isim olan Sabriye Şengül, bir kez daha adını eleme potasında gördü. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sema ise sürpriz bir şekilde Adem'in ismini söylerek eleme potasına girecek ikinci ismi de belirlemiş oldu. Adem, son günlerde takım arkadaşları tarafından Sabriye'yi korumakla suçlanıyordu.

Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2017'nin Cuma akşamı yayınlanan bölümde iki takım arasında adeta açlık oyunları oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı Cuma akşamı bol proteinle bir yemek için mücadele etti. Alp Kırşan ödülü gösterdiği an iki takım adeta havaya fırladı. Cuma akşamı ödülü kazanan takım çıtır tavukla buluştu. Gönüllüler takımı oyunun ilk etabında oldukça rahat bir galibiyet alarak durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda ise adeta son ana kadar mücadele yaşandı. 2. turda oyun 4-4 iken Elif Şadoğlu finali yaparak gönüllüler takımına ödülü ulaştırdı. Oyun esnasında Serhat Akın ve Bulut Özdemiroğlu ilede bir tartışma yaşandı. İki ayrı takımda yarışan yarışmacılar arasında süren tartışma kısa bir süre sonra tatlıya bağlandı.

Haberin Devamı

Sadin adaya veda etti

Gönüllüler takımının Survivor adasına sonradan dahil olan yarışmacısı Sadin Bakır, Survivor 2017'ye geçen hafta veda eden isim oldu. Survivor'daki vedanın ardınan şaşkınlığını gizleyemeyen Sadin, elenmeyi beklemediğini açıkladı ve okuduğu bir şiirle yarışmaya veda etti.

Berna gerilimi sürüyor

Oyun almasına rağmen huzursuzluk yarattığı gerekçesiyle takım arkadaşlarının sıkça eleştirisine maruz kalan Berna, çoğu zaman kendini tartışmaların içinde buluyor. Takım arkadaşları tarafından en çok eleştirildiği konu ise Berna'dan bahsedilmeyen veya onla ilgili olmayan konularda Berna'nın yanlış anlayıp söze girmesi ve bir şekilde gerginlik çıkarması oluyor.

Haberin Devamı

Ünlülerde coconut avı

Ünlüler adasında herkesin kendi yiyeceğini ayırmasını ardından adada tam anlamıyla coconut avı başladı. Herkes kendisine yaklaşık 10 adet coconut toplayınca bu durum tartışmaların çıkmasına sebep oldu. Hatta coconut sayısının 30'u aşması bazı yarışmacıları şaşırttı. Ortak toplandığında kimsenin coconut bulamadığını söyleyen Sema, yiyeceklerin ayrılmasıyla birlikte biranda herkesin coconut'ları bulmaya başladığını imalı sözlerle dile getirdi

Serhat geri dönüyor

Serhat Akın geçirdiği sakatlığın ardından yaklaşık 3 haftadır oyunlara dahil olamıyor ve bu konuda büyük sıkıntı çekiyordu. Serhat'ın sakatlığının bu hafta biraz düzeldiğini belirterek oynamak istediğiniz dile getirdi ve bu haftaki ödül oyununda sahalara geri dönüyor.

BAKMADAN GEÇME!