Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Kimler eleme adayı oldu?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlığı kim kazandı Kimler eleme adayı oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 00:06

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunu yönelten seyirciler, bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığını merak etti. Birleşme partisi için günler sayılmaya devam ederken, Survivor 2017'nin son yayınlanan bölümünde eleme potasına kimin girdiği merak ediliyor. İşte, Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu ve son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

Survivor'da dokunulmazlık oyunu, son bölümde heyecanı doruklara taşıdı. Arkadaşlarını adadan göndermek istemeyen iki takımın kıyasıya mücadele verdiği Survivor 2017'nin son bölümünde, iki isim daha eleme potasına eklendi. Peki, Survivor'da dokunulmalığı kim kazandı? İşte, dokunulmazlık ve birleşme partisi hakkında detaylı bilgiler

DOKUNULMAZLIK OYUNU KIYASIYA GEÇTİ

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, arkadaşları arasından iki kişiyi daha eleme potasına göndermemek için büyük bir çaba gösterdi. Gönüllüler takımına karşı inanılmaz bir mücadele sergileyen ünlüler, final turunda 5-0 gibi bir skorla yarışı kazanarak dokunulmazlık oyununu uzun bir aradan sonra yeniden kazandı.

Haberin Devamı

FURKAN'DAN TARIK ÇIKIŞI
Ünlüler takımı oyuncusu Furkan Kızılay, dokunulmazlık oyunu esnasında Sadin'e olan hırsını tavırlarına yansıtarak gönüllüler takımını kızdırdı. İlk dokunulmazlık oyununda Sadin'in Tarık Mengüç'ü işaret ederek bazı söylemlerde bulunması, ünlüler takımını sinirlendirmişti. Furkan, Sadin'le oynadığı oyunun ardından "Büyüklerine saygılı olmasını bileceksin" söylemi ile yarışı kaybeden oyuncuya tepkisini dile getirdi.

ELEME ADAYLARI KİM OLDU?
İlk dokunulmazlık oyununu kaybederek Sabriye ve Fatih'i aday olarak gösteren ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlık oyununda büyük bir efor sarf etti. Final turunu 5-0 gibi ezici bir skorla tamamlayan ünlüler takımı, gönüllüler takımını konseyde aday belirlemeye mahkum etti. Gönüllüler takımı konseyde eleme potasına girecek isim, sürekli tartışmalara mahal veren Erdi ve Sadin olarak belirlendi.

BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN YAPILACAK?
Survivor 2017'de birleşme partisi için günler sayılmaya devam ediliyor. Toplam yarışmacı sayısı 12 olduğunda gerçekleşecek olan birleşme partisi, ünlüler ve gönüllüler takımının aynı adada yer almasına vesile olacak. Merakla beklenen birleşme partisinin Nisan ayı sonu ya da Mayıs ayı başında gerçekleşeceği düşünülüyor.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı, bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Zorlu bir mücadelenin verildiği oyunu Gökhan Gözükan kazandı.

BAKMADAN GEÇME!