Survivor'da elemeye kalan isim belli oldu.

Güncelleme Tarihi:

Survivorda elemeye kalan isim belli oldu.
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 07:46

Survivor'da finale doğru gidilirken büyük heyecan da artmaya devam ediyor. Survivor'da bu hafta elemeye kalan ilk isimler belli oldu. Survivor 2016'da takımda adı en çok yazılarak eleme potasına giren ilk isim Serkay oldu..

Haberin Devamı

Survivor’da büyük finale haftalar kala 4’er kişi kalan ünlüler ve gönüllüler takımı kritik bir dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden ve İbrahim Yattara’nın elendiği ünlüler takımı bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünü ise yine İbrahim kazandı. Konseyde yapılan oylamada gönüllüler takımından ilk eleme adayı olarak Serkay’ın adı yazıldı. Pazartesi akşamı ise ikinci dokunulmazlık oyunu yapılacak ve elemeye kalacak 2. isim de belli olacak.

Survivor’da son defa yapılan ve büyük finale kadar geçerli olacak SMS oylarının sonuçlarına göre ise bu hafta Survivor’dan elenecek isim belli olacak.

 

 

Haberin Devamı

Survivorda elemeye kalan isim belli oldu.


SEMİH SAKATLANDI, GÖNÜLLÜLER İNANMADI

Son ödül oyununda sakatlanan Semih, daha sonra hastaneye gidip doktorlar tarafından tedavi edildi.

Serkay, İbrahim ve Efecan “Bu nasıl sakatlık. Adam kötü olduğu parkurda sakatım numarası yaptı” sözleriyle Semih’e tepki gösterdi. Bununla da yetinmeyip doktor Metin Kuş’a Semih’in sağlık durumunu sordu.

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA ÖDÜLÜ GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Gönüllüler takımı kazandi ve ödüle kavuştu! Sevdikleriyle görüntülü konuştular. İletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı, sevdikleriyle görüntülü konuşma yapıp hasret giderdiler..

SURVİVOR'DA KURAL DEĞİŞİKLİĞİ

Survivor 2016'nın yapımcısı Acun Ilıcalı, ada konseyinde son SMS oylamasından sonra kuralların nasıl olacağını açıkladı. Survivor 2016'da artık üç değil iki eleme adayı çıkacak, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı da isim söyleyemeyecek. Survivor bundan sonra haftanın 7 günü ekranlarda olacak.

"İki aday bir eleme"

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Değişen kuralları söylemem gerekiyor. Dokunulmazlık oyunlarından sonra kaybeden takım kim olursa olsun bireysel dokunulmazlığı oynayacak ancak bireysel dokunulmaz olan arkadaşımız aday söyleyemeyecek" dedi. Kıbrıs'taki büyük final öncesi yarışmacılara bilgi veren Ilıcalı, "Sayımız azaldı, artık bir aday çıkacak. Ada konseyinden kimin adı çıktıysa o aday olacak. İkinci dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse bir kez daha oylamaya gidilecek, bu sefer dokunulmazlık oyunu oynanmayacak ve ikinci aday çıkacak. Her hafta iki aday çıkacak ve bir eleme olacak. Bundan sonra üç aday çıkmayacak" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!