Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme potasına hangi adaylar kaldı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı Eleme potasına hangi adaylar kaldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 23:55

Survivor 2017'de bu akşam izleyenleri ekran başına kilitleyen bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken yarışmacılar ada şartlarına artık yavaş yavaş daha çok uyum gösteriyorlar. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ilginç dakikalar yaşandı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, takımlarından 2 kişinin konseye gitmesine engel olamamıştı. Bu akşam ünlüler takımı sahaya galibiyet için çıktı ve sonuç belli oldu. Peki, survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadele.

Haberin Devamı

Survivor'da cumartesi akşamı dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ya da gönüllüler takımından adaya veda etmesi gereken bir kişi, 18 Şubat akşamı oynanan dokunulmazlık oyunun ardından belli oldu. Eser'in diskalifiye olmasının ardından ise en çok konuşulan konu yeni yarışmacının kim olacağıydı. Ada konseyine davet edilen yeni yarışmacı, Berna ve Erdi'yi şoka uğrattı. Gönüllüler takımına, Göz6 yarışmasında erkekler evinin ikincisi olan Bulut Özdemiroğlu dahil oldu. Bulut'un dahil olmasının ardından Erdi'nin surat ifadesi oldukça dikkat çekti. Survivor'da bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Peki, survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haberin Devamı

Survivor 2017'de bu akşam oldukça heyecan dolu bir yarışma gerçekleşti. Bugün ünlüler ve gönüllüler takımı arasında nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı kendi takımlarından iki kişiyi eleme potasına sokmuştu. Eleme potasına Sabriye ve Sedat kaldı. Bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise ünlüler takımı adeta sahadan silindi. Gönüllüler takımı çok rahat bir şekilde dokunulmazlık oyununu kazandı. Ünlüler takımında takım olarak büyük bir eksiklik yaşandı. Ünlüler takımı bu akşam 2 kişiyi daha eleme potasına soktu. Survivor 2017'de bu haftanın eleme adayları böylece Sabriye, Sedat, Şahika ve Berna oldu. 

CUMARTESİ AKŞAMI NELER YAŞANDI

Survivor 2017 haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana kilitledi. Hız ve beceri gerektiren oyununun kazananı bu kez iki turda belli oldu. Her iki turu da alan Gönüllüler kendi yarışmacılarını korumanın rahatlığını yaşarken; Ünlüler takımı ada konseyine gidecek olmanın stresiyle karşı karşıya kaldı. Ada konseyi önce bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık kolyesini alan isim ise Adem oldu.

Survivor'da cumartesi akşamı sürprizlerle dolu bir eleme heyecanı yaşandı. Önce Eser West'in yerine gelen isim belli oldu, ardından oylamaya geçildi. Eleme potasına kalacak ilk ismi çoğunluk oyu belirledi. Çoğunluk oyuyla ilk eleme adayı Sabriye oldu. Çok üzgün olduğunu dile getiren Sabriye, sevenlerine güvendiğini söyledi. İkinci ismi Bireysel dokunulmazlık oyununun sahibi olan Adem belirledi. Adem'in daha önce gerginlik yaşadığı Çılgın Sedat'ın ismini vermesi nedeniyle sonuç sürpriz olmadı. Böylece Sabriye ve Çılgın Sedat eleme potasına kaldı.

Haberin Devamı

İLK ELEME ADAYI SABRİYE NELER SÖYLEDİ?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olan Sabriye, çok üzgün olduğunu dile getirerek "Artık potada olmak beni yoruyor" dedi. Sözlerine devam eden Ünlüler Takımı yarışmacısı, "Ben gitmek istemiyorum. Kalmak istiyorum. Beni destekleyenlere güveniyorum. Neden böyle oluyor, ne yapıyorum anlamıyorum. Kötü mü olayım, ne yapayım? Nasıl davranmam gerektiğini bilemedim." ifadelerine yer verdi.

İKİNCİ ELEME ADAYI SEDAT NELER SÖYLEDİ?

Ünlüler Takımı'nda bireysel dokunulmazlık ünvanını kazanan yarışmacı Adem olmuştu. Böylelikle kendi takımından bir eleme adayı belirlemesi gereken Adem, Sedat'ın ismini söyledi. Haftanın ikinci eleme adayı olarak karşımıza çıkan Sedat, "Beklediğim bir şeydi. Düz duruşumdan asla vazgeçmeyeceğim. Bundan sonra bütün söz sevenlerimizindir" dedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'A YENİ İSİM

Survivor 2017'nin dün ekrana gelen bölümünde ilginç bir eleme yapıldı. Gönüllüler yarışmacısı Eser West, kendi isteğiyle yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı, Survivor'ın henüz başında olduklarını ve gönüllüler takımına haksızlık olmaması adına bir yarışmacıyı Eser'in yerine dahil edeceklerini açıklamış, hem ekran başındakiler hem de yarışmacılar yeni ismi büyük bir merakla beklemeye başlamıştı. Survivor yarışmasında gönüllüler takımına dahil olacak isim bugün belli oldu. Göz6 yarışmasıyla tanınan Bulut Özdemiroğlu Survivor'ın yeni yarışmacısı oldu.  

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

ERDİ BU DURUMDAN HİÇ MEMNUN DEĞİL

Beraber yarıştıkları Göz6 yarışmasında aynı evi paylaşıp sürekli tartıştığı Bulut Özdemir'i adada gören Erdi'nin bir an nutku tutuldu. Moralinin bozulduğu yüzüne yansıyan Erdi, ada içerisindeki düzenini korumak için diğer arkadaşlarına dert yanmaya başladı. Bulut'un adaya gelir gelmez kendisine karşı olan grubun yanına gittiğini dile getiren Erdi, bu konuda her türlü mücadeleyi vereceğini ifade etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA BİR İLK

Survivor'da Acun Ilıcalı dün akşam yarışmacılar alınan kararı açıkladı ve bunun ardından sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Survivor 2017'nin ilk diskalifiyesi hiç alışık olmadık bir neden yüzünden meydana geldi. Survivor yarışmasında genelde fiziksel temas ve kavga olunca yaşanan diskalifiye olayları bu kez bir yarışmacının kendi isteği ile gerçekleşti. Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Eser West, Acun Ilıcalı'ya açlığa daha fazla dayanamadığı için Survivor'dan ayrılmak istediğini belirtti. Bunun üzerine Metin Kuş ile yapılan toplantının ardından Eser'in bu isteği kabul edildi. 

ACUN ILICALI ACİL DURUM KONSEYİNDE AÇIKLADI

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımın bir araya toplayarak acil durum konseyi oluşturdu. Eser West'in yarışmadan ayrılmak istediğini, açlığa ve Survivor şartlarının kendisine ağır geldiğini bildirdi. Eser'in bu kararı üzerine de yarışmacıyı Survivor'dan gönderme kararı aldıklarını tüm yarışmacılara duyurdu. 

HAMBURGER ÖDÜLÜNÜ ÜNLÜLER TAKIMI ALDI 

Basketbol oyunu ile heyecanlı anlara sahne olan bir ödül oyunu yaşandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları kıyasıya yaptığı yarışın ardından ödülü ünlüler takımı kazandı. Hamburger, soğan halkası ve patates kızartması ödülünü kazanan ünlüler takımı oldukça moralliydi.

GÖNÜLLÜLER ÖDÜLÜ KAYBEDİNCE BERNA ÇILDIRDI

Gönüllülerin ödülü kaybetmesinin ardından Berna Keklikler çılgına döndü. Adeta herkesle tartışan Berna'nın hedefinde ise Anıl vardı. Yaşadıkları kavganın ardından Eser'de araya girerek Berna'nın haksız olduğunu belirtse de Berna kimseyi dinlemedi ve arkadaşlarını suçlamaya devam etti. Bunun üzerine gerginlik artarken, takımın içinde ciddi bölünmeler yaşanması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!