Survivor'da büyük ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda büyük ödül oyununu kim kazandı Survivorda eleme ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 22:56

Survivor'da bu akşam oynanan büyük ödül oyununda iki takım da izleyicilere oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Survivor 2017'de bu akşam büyük ödül heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da adeta kendinden geçti. Yemek ve konserin olduğu ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya rekabet etti. Oyun esnasında Serhat Akın ve Furkan arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Peki, Survivor'da büyük ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından bu akşam nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı Survivor 2017'de ilk büyük ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Oyun esnasında Furkan Kızılay ve Serhat Akın arasında kısa süreli bir sürtüşme yaşandı. Peki, Survivor'da büyük ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı efsane bir ödül için karşı karşıya geldiler. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı an da iki takım da adeta havaya uçtu. Leziz bir yemeğin ardından uçağa binecek olan yarışmacılar Justin Bieber konserine gidecekti. Ödülü duyan iki takım adeta oyuna bilendi. Gönüllüler takımı bu akşam adeta rüzgar gibi esti. Birçok ödülü kaybeden gönüllüler takımı, bu akşam bu ödül için soluksuz yarıştılar. Oyunun iki etabını da gönüllüler takımı kazandı ve ödüle giden taraf oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2017'DE ELEME NE ZAMAN

Survivor 2017'de birleşme haftasında eleme gerçekleşmemiş, sadece eleme adayları belirlenmişti. Kural değişikliğinin ardından oylama ile 2 eleme adayı belirleyen yarışmacılar bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununun ardından 2 aday daha belirledi. Geçtiğimiz hafta Survivor 2017'de oynanan iki dokunulmazlık oyununda kaybeden taraf gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı dokunulmazlık konseyleri sonrasında yaptıkları konseyde oylama ile Gökhan ve Berna'yı eleme adayı olarak belirledi. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununda ise kaybeden Ünlüler oldu. İki oyunun ardından yapılan konseylerde Ünlüler takımı Sabriye ve Pınar'ı eleme adayı olarak seçti.

Survivor 2017'de geçen hafta birleşme haftası olması nedeniyle eleme gerçekleşmemişti. Bu yüzden kural değişikliğine gidilmiş ve dokunulmazlık oyunu sonrasında 2 değil 1 eleme adayı belirlenmişti. Böylece iki haftada oynanan oyunlarda toplam 4 eleme adayı çıkarıldı. 4 eleme adayının çıkarıldığı Survivor 2017'de eleme ise yarın akşam gerçekleşecek.

FURKAN İLE SERHAT ARASINDA ŞOK TARTIŞMA 

Haberin Devamı

Ödül oyununda mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımı, ödül için inanılmaz efor sarf etti. Bir an ödül oyununun rehavetine kapılan Furkan ve Serhat, ciddi bir tarışma içerisine girdi. Bir süre sonra tartışma sakinleşti ve oyun heyecanı devam etti.

SURVİVOR'DA DÜN NELER YAŞANDI

Survivor'da dün akşam ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti. Bir önceki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı Sabriye'yi elenme adayı göstermiş, bunun üzerine de adada bir dizi tartışma yaşanmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununu Şahika kazanınca, takım oylaması ile Pınar'ın adı yazıldı. Bu sonuçların ardından Pınar ve Sabriye elenme adayı olurken, gönüllüler takımda da geçen hafta kaybedilen dokunulmazlık oyunun ardından elenme adayları Berna ve Gökhan olmuştu.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!