Survivor'da elemeye kimler kaldı? Survivor'da şoke eden olay...

Güncelleme Tarihi:

Survivorda elemeye kimler kaldı Survivorda şoke eden olay...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 07:48

Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı hayranları tarafından merakla bekleniyor. Survivor'da elemeye kalan isimler dün akşam belli oldu. Nefes kesen dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Survivor'da elemeye kalan isimler Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar...

Haberin Devamı

Survivor’da 15 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazluk oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu bu hafta gönüllüler takımı kaybetti. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, ada konseyinde adadan göndermek istedikleri ismi belirledi. Yapılan oylamanın ardında Gizem Kerimoğlu’nun ismi elemeye çıktı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Gizem Memiç kazandı. Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve ‘Gizem Kerimoğlu’nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum’ diyerek Serkay’ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta sms oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.

Atakan'dan olay hareket! Halkayı Efecan'ın boynuna attı...

İletişim oyununda Efecan'la karşılaşan Atakan, oyunun ardından elindeki halkayı rakibinin boynuna attı. Efecan bu duruma tepki gösterdi. Alp Kırşan, oyunun ardından Atakan'ı uyardı.

Haberin Devamı

Survivorda elemeye kimler kaldı Survivorda şoke eden olay...

 

Ezgi Avcı'nın gidişinin ünlüler takımında yarattığı etki yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Survivor 2016'da en yakın arkadaşını kaybeden Avatar Atakan'ın arkadaşlarına duyduğu güven bir kez daha yıkıldı. Yaşananların ardından durumu hazmedemediğini ve duruşunu değiştirmediğini herkesinde kendisi gibi olmasını istediğini söyleyen Avatar Atakan'ın Survivor'daki yeni strateji merak ediliyor.

Survivor Nagihan Karadere ise Ezgi Avcı'nın gidişinden oldukça memnun. Kaybedilen oyunların Ezgi Avcı'nın başarısızlığından kaynaklandığı yönünde yorumlar yapan Nagihan Karadere, kazanmamak için sebep kalmadı diyerek mutluluğunu anlatıyor. Survivor Semih Öztürk ise eski takımı ile yine karşı karşıya geliyor.

Zorlu bir ödül oyunu için parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler izleyenleri ekrana kilitleyecek. Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü ise tekrar karşı karşıya geliyor. Ödül oyunu için birlikte mücadele eden ikiliden kazanan kim oldu, yeni bölümde yanıtını bulacak. Ödül oyununda ara verilen bir anda birbirine laf atan Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü arasında tartışma yaşanıyor. Birbirlerine sert cevaplar veren ikiliye Nagihan Karadere de katılıyor. Survivor yeni bölümde yaşanan tartışma da bu akşam ekranlara gelecek. Semih Öztürk'ün çileden çıkmasına neden olayın ne olduğunu da Survivor yeni bölümde izlenebilecek.

Haberin Devamı

Survivorda elemeye kimler kaldı Survivorda şoke eden olay...

İbrahim'in dillere destan iştahı
Survivor'da gönüllüler takımının güçlü isimlerinden biri olan İbrahim, iştahı ile adadaki diğer yarışmacı arkadaşlarını geride bırakıyor. Survivor'da sadece oyunlarda rakipleri ile değil aynı zamanda ada şartları ile de mücadele eden yarışmacılar en büyük savaşlarını açlık konusunda veriyor. Ödül oyunları haricinde doyasıya yemek yeme şansı bulamayan yarışmacılar, ödüller dışında adadaki sınırlı erzakla ayakta durmaya çalışıyorlar. Kişi başına belli miktarda pirinç, un ve yağ verilen yarışmacılar, bazen yemek yapacak yağ, bazen pirinç bulamıyorlar. Bu nedenle ödül ve erzağın dışında da adada buldukları badelerle ve hindistan cevizleri ile ayakta durmaya çalışan yarışmacıların erzak kavgaları da çok oluyor. Bu tartışmalardan biri de gönüllüler takımında İbrahim Giydirir'e karşı yapıldı. Zaman zaman gönüllüler takımı yarışmacılarının eleştirdiği İbrahim Giydirir adanın en iştahlı ismi olarak göze çarpıyor. Ödül oyunlarında kazanılan yemeği de herkesten önce bitiren İbrahim, adada da genelde bade yada hindistan cevizi kırıyor. Kırdığı bade ve hindistan cevizlerini arkadaşları ile paylaşan İbrahim Giydirir'i bu konudada kendisi kırarken de yiyor diye eleştiriyor.

Haberin Devamı

Survivorda elemeye kimler kaldı Survivorda şoke eden olay...

Birbirlerine yapmadıkları kalmadı! Survivor'da olay!
Survivor'da oyun sevinçleri herkesi şaşırtıyor. Survivor'da yaşanan tatsızlığın ardından Zafer Mete diskalifiye edilmiş, Semih Öztürk ise gönüllüler takımından alınarak ünlüler takımına gönderilmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından artık rakip haline gelen Semih Öztürk ve gönüllüler takımı bu kez oyunlarda karşı karşıya gelmeye başladı. Özellikle Semih Öztürk'ün, Efecan Dianzenza ve Serkay Tütüncü ile oynadıkları oyunların ardından birbirlerine karşı yaptıkları sevinç gösterileri dikkat çekiyor. Zaman zaman ortamın gerilmesine sebep olan sevinç gösterileri sırasında genelde rakiplerine dönerek bağıran yarışmacılar zaman zaman farklı sevinçlere de imza atıyor. Survivor'da Serkay Tütüncü ile şu ana kadar bireysel oyunlarda 15 kez karşı karşıya gelen Semih Öztürk bu oyunlarda 8'ini kazanırken, 7 oyunda kaybetti. Gönüllüler adasındayken en fazla tartıştığı isimlerden biri olan Efecan Dianzenza ile oynadığı 17 oyunda ise Semih Öztürk 5 oyun kazanırken, 12 oyunda rakibine karşı sayı kaptırdı. Survivor'da oyunlarda özellikle artık bu üç ismin karşı karşıya geldiği oyunlar büyük merak konusu haline geldi. Özellikle oyunu kimin alacağı ve sevinçleri merak konusu oldu.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!