Survivor'da bu akşam neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda bu akşam neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 17:47

Survivor'da Yunus Günçe’nin ikinci elenme adayı olduğu konseyde konuşan Ilıcalı, “Çok zor bir konsey. Ünlüler takımı, şimdiye kadar gördüğüm en değişik takımlardan biri. Hayatımda Survivor’da hiç böyle bir şeyi yaşadığımı hatırlamıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Survivor'da geçtiğimiz hafta yaşanan tartışmalı eleme seçimlerinin ardından bu akşam Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Özellikle ünlüler takımı yarışmacıları arasında yaşanan gerilim ödül oyununa nasıl yansıyacak? 

Survivor 2016‘nın dün yayınlanan ada konseyine ünlüler takımının tartışmaları damgasını vurdu. Acun Ilıcalı, hem yapımcılığını hem sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasında böyle bir ünlüler takımı görmediğini açıkladı. İşte Survivor'da yaşananlar

Ünlü sunucu, “Bir takım içerisinde bu kadar derin olayların yaşanmasını şaşkınlıkla seyrediyorum. Her gün ‘acaba bugün ne olacak?’ diye konseye geliyorum. Bugün de fazlasıyla bir çok yeni şey duyduk. Bilmiyorum ne olacak” dedi.


SURVİVOR'DA ELEMEYE KİM KALDI?

Survivor'da elemeye kimler kaldı sorusunun cevabı belli oldu. Survivor'da bu hafta elemeye kalan ilk isim Atakan olmuştu. Survivor'da dün akşam da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara, ikinci eleme için Yunus'un adını söyledi. Böylelikle Survivor'da Yunus ve Atakan Ünlüler takımından elemeye kalan isimler oldu.

 Semih Öztürk’ten bir ilk!

Haberin Devamı

Gönüllüler takımının birleşme partisini görerek amaçlarına ulaştığını vurgulayan Semih Öztürk, artık gönüllülerin elenecekleri günü bekliyor.
Zafer ile yaşadığı tartışmanın ardından ünlüler takımına geçen Semih, “Bunlar zaten kaybetmeyi çoktan kabullenmiş tipler. Ayrıca amaçlarına teker teker ulaştılar. Bu konudan dolayı onları tebrik etmeli miyiz, bilmiyorum. Survivor’a dair tek amaçları birleşme partisiydi. Birleşmeyi de gördüler” ifadelerini kullandı.
İddialı açıklamalar yapan Semih Öztürk, “Şimdi dünyaları yıkılmış bir şekilde ortada geziniyorlar. Çünkü bitti, hayata dair amaç bitti. Ne yapacaklar şimdi? Öyle bekleyecekler işte elenecekleri günü” şeklinde konuştu.

SURVİVOR'DA NELER YAŞANDI!

Survivor'da elemeye kalan Atakan'ın ardından dün gece de elenecek ismin kim olacağı merak konusydu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara, Sürpriz bir ismi Yunus Günce'yi ikinci elenecek aday isimi olarak belirledi. Survivor'da Yattara'nın, Yunus isimini vermesinden sonra konseyde tartışma başladı. Atakan'la, Yunus arasında yaşananlarda gündeme geldi. Elemede diğer iki aday isimi önümüzdeki programda belli olacak..İşte Survivor konseyde yaşananlar....

Haberin Devamı

Yayınlanan son bölümde Atakan ve Nagihan kavgası son bölüme damga vururken, bu tartışma ada konseyinde çıkacak isme yansıyacak gibi gözüküyor. Ünlüler takımında Semih ve Nagihan yazacağı ismi birbirlerine söylemeselerde aynı isimde birleşmiş gibi bir tutum sergilediler.

Atakan kendi isminin çıkmasından tedirgin olmadığını belirterek ünlüler takımının diğer üyelerinden korkmadığını açıkladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımını bu hafta stresli bir ada konseyi bekliyor. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmadan önce takımın içinden bir kişinin ismi yazılacak.

Tüm bunlar yaşanırken, gönüllüler takımının ünlülüler takımının bulunduğu adaya gelmesiyle birlikte Semih'in tavrı merak ediliyordu. Son bölümde yaşananlara bakıldığında Semih ve gönülüller takımı şuana kadar diyalog içine girmedi.

Haberin Devamı

Survivor ada konseyinde Nagihan, Atakan ve Ezgi ciddi bir tartışma yaşadı. Ezgi, Nagihan'ın Atakan ile ilgili konuşurken sürekli adının geçmesinden rahatsız olduğunu söyledi ve tartışma başladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı isim söyleme öncesinde gergin anlar yaşadı. Atakan oyun alanında sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirirken, Nagihan moralinin çok bozuk olduğunu ve Atakan'ın moralini bozacak sözler söylediğini dile getirdi.

Ada Konseyinde Semih, Nagihan ve Yunus Atakan'ın ismini yazarak oylarını kullanmış oldular. Atakan ve Ezgi'de Nagihan'ın ismini yazdı. Yattara'nın ise kullandığı oy kameralara yansımadı.

Oylama sonucunda; 3 Atakan, 2 Nagihan 1 Ezgi oylandı. Atakan şuan elenecek isim olarak eleme potasında ilk aday oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunu sonucunda eleme potası netleşecek. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim eğer eleme potasındaysa eleme adayı olmaktan çıkıyor ve bir isim söyleme hakkını elde ediyor. Şimdi gözler akşam oynanacak bireysel dokunulmazlık oyununda.

BAKMADAN GEÇME!