Survivor ünlüler takımından bu hafta kim elenecek? - izle

Güncelleme Tarihi:

Survivor ünlüler takımından bu hafta kim elenecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 19:41

Survivor'da bu akşam kim elenecek? merak konusu. Survivor eleme listesi belli oldu. TV8'de ekrana gelen macera yarışması Survivor 2016'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler 3. defa ada konseyine gitti. Peki; Survivor'da elemeye kimler kaldı? Survivor'da kim elenecek? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor 2016’da ünlüler takımında elemeye kalan 3 isim belli oldu.

Ada konseyinde toplanan Ünlüler takımı aralarında yaptıkları oylama sonucunda ilk aday olarak Yılmaz Morgül'ü çıkardılar. Bu oylama sonrasında bireysel dokunulmaz olan Tuğba Özay ise takımından Yunus Günçe'yi aday olarak çıkardı. Son olarak geçtiğimiz hafta halk oylamasıyla birinci olan Avatar Atakan da elenmek üzere Eda Akkaya'yı söyledi.

Geçtiğimiz hafta sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyecek olan Seda Ünlüler takımından ayrılan isim olmuştu. Bu sebeple ertelenen ada konseyi bu hafta yapıldı.

Survivor ünlüler takımından bu hafta kim elenecek - izle

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'da geçen hafta dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmiş fakat sağlık nedenlerinden dolayı, Survivor’a Seda Tetik veda etmişti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğba Özay ve SMS birincisi Atakan (bu hafta için) birer isim söyleme hakkı kazanmıştı.

Seda’nın sağlığında bir sorun olmasaydı daha önce elemeye kalan Ezgi ve Yılmaz Morgül arasına Atakan’ın söyleyeceği bir isim daha eklenecekti. Atakan’ın Nagihan’ı söylemesi beklendiği için Nagihan-Yılmaz-Ezgi arasındaki elemede Survivor’a Yılmaz Morgül’ün veda etmesi gerekecekti.

SMS SIRALAMASI

1-Atakan
2-Ezgi
3-Yattar
4-Eda
5-Nagihan
6-Yılmaz Morgül
7-Yunus Günce
8-Mehmet

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!