Survivor'da nefes kesen ödül oyunu! Türkiye - Yunanistan ödül oyunu karşılaşmasını kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda nefes kesen ödül oyunu Türkiye - Yunanistan ödül oyunu karşılaşmasını kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 23:45

Survivor'da bu akşam izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşatan bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken bu yıl ilkler gerçekleşmeye devam ediyor. Bu yıl da survivor'da bir ilk gerçekleşerek iki ülke arasında yaşanan mücadele ekran başına kilitledi. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam tek takım olarak Türkiye'yi temsil ettiler ve Yunanistan'ın survivor takımına karşı yarıştılar. Muhteşem ödülü açıklayan Acun Ilıcalı iki ülke takımlarını da oldukça heyecanlandırdı. Peki, Türkiye - Yunanistan ödül oyunu karşılaşmasını kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor 2017'de bu akşam sevilen programın takipçilerini oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Survivor'da bu akşam Türkiye Yunanistan karşılaşması izleyicileri ekran başına kilitledi. Acun Ilıcalı tarafından ayarlanan ödül oyununda kazanan takımı muhteşem ödüller bekliyordu. Survivor Türkiye'de ünlüler ve gönüllüler takımı ortak kadro oluşturarak, survivor Yunanistan takımına karşı mücadele ettiler. Peki, survivor'da zorlu mücadelenin kazananı hangi takım oldu?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı tek yürek olarak Türkiye'yi temsil ettiler ve Yunanistan takımına karşı zorlu bir mücadele verdiler. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı anda hem Türk tarafından hem de Yunan tarafından büyük bir sevinç yaşandı. 2 tur üzerinden oynanacak olan yarışın kazanan tarafı müthiş bir tatil yaşayacaktı. Kazanan takım eğer Yunanistan takımı olursa Bodrum'da 1 hafta boyunca mükemmel bir tatil yaşayacaklar. Kazanan takım Türkiye olursa Mikonos'ta güzel bir tatil fırsatı yakalayacaklar. Bu akşam oynanan mücadelenin galibi Türkiye oldu ve Türkiye 2 turluk oyunun ilk turunu kazanmış oldu. İkinci tur ise yarın akşam oynanacak. Kazanan takım yarın akşam oynanacak olan mücadelenin ardından belli olacak.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!