Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadeleden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 23:48

Survivor'da bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden izleyicilerine oldukça keyifli dakikalar yaşatan survivor'da bu akşam soluksuz izlenen anlar yer aldı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam Alp Kırşan'ın açıkladığı ödülle adeta şok oldular. Oldukça zorlu bir parkurda yarışacak olan iki takım son ana kadar mücadele ettiler. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da bu akşam oldukça heyecanlı bir ödül oyunu ekranlara geldi. Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da iki takım da heyecandan adeta kendinden geçti. Zorlu parkurda yarışan yarışmacılar oldukça zor anlar yaşadılar. Sabriye Şengül oyun esnasında kendini iyi hissetmediğini belirtti ve oyundan çıktı. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı arasında bu akşam ödül oyunu gerçekleşti. Büyük ödüllerden birini yaşayacak olan iki takım oyuna oldukça konsantreydi. Kazanan takım La Romana'da ultra lüks bir yat ile vakit geçirme keyfini yaşayacaktı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında son ana kadar mücadele devam etti. Skor 9-9 oldu ve oyun bayrak yarışına kaldı. Tam 9 oyuna çıkan Ogeday bayrak yarışında da mükemmel bir performans gösterdi ve ödül gönüllüler takımının oldu. 

Haberin Devamı

SABRİYE'YE BÜYÜK TEPKİ

Ünlüler takımı oyun esnasında Sabriye Şengül'ün oyundan çıkmasına büyük tepki gösterdiler. Doktor Metin Şengül'ün oynayabilir dediği Sabriye yine de oynamadı. Oyunu kaybeden ünlüler takımı Sabriye'nin oynamamasına ve mücadele etmemesini haksızlık olarak yorumladı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!