Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Mairos Loannides kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Mairos Loannides kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 21:21

Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Mairos Loannides, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017'de bu akşam Türkiye ve Yunanistan takımı mücadelesi dikkatleri çekiyor. Mairos Loannides güçlü fiziği ve oyunlardaki hırsıyla dikkat çeken bir diğer isim haline geldi. Dalış konusunda uzmanlığa sahip olan Yunanistan takımı yarışmacısı Mairos Loannides kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor Yunanistan yarışmasının inatçı isimlerinden birisi olan Mairos Ioannides, Türk takımı ile oynanan oyunda karakteri merak edilen isimler arasında yer aldı. Mairos, diğer yarışmacılar gibi birçok spor dalına gönül verdi. Peki, Survivor Yunanistan ekibinden Mairos Ioannides kimdir? İşte, detaylar

MAİROS IONNİDES KİMDİR?

30 yaşındaki Marios Ioannides Kıbrıs'ta yaşıyor. Dalış konusunda uzmanlığa sahip olan Marios, bu uzmanlığını verdiği özel eğitimlerde de paylaşmaktadır. Modellik de yapan Marios Ioannides, yüzme ve bisiklet gibi sporları da severek gerçekleştirmektedir. Çok hareketli ve inatçı kişiliğe sahip olduğunu ifade eden yarışmacı, uzman olduğu dalış sporunun oyunlarda kendisine yardımcı olacağını dile getirmiştir. Marios, yarışmaya katılma sebebi olarak ise tecrübe kazanmak olduğunu söylemiştir.

BAKMADAN GEÇME!