Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Constantine Vassalos kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Constantine Vassalos kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 21:32

Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Constantine Vassalos, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 Türkiye ve Yunanistan takımı karşılaşmaları nefes kesiyor. Yunanistan takımına damga vuran isimlerden biri de Constantine Vassalos oldu. Constantine Vassalos güçlü fiziği ve atletik yapısıyla dikkat çekiyor. Peki, Survivor 2017 Yunanistan takımı yarışmacısı Constantine Vassalos kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor Yunanistan yarışmacısı Constantine Vassalos, adalar arası mücadelede etkili isimlerden birisi oldu. Oynadığı oyunlarda sakin yapısana rağmen hırslı mücadelesiyle dikkat çeken Constantine Vassalos, zorlu mücadelenin merak edilen karakterleri arasında yer aldı. Peki, Constantine Vassalos kimdir? İşte, yarışmacının yaşamıyla ilgili bazı detaylar

CONSTANTİNE VASSALOS KİMDİR?

27 yaşındaki Constantine Vassalos, Atina'da yaşıyor. Antrenörlük dışında cankurtaranlık da yapan Vassalos, vücut geliştirme sporuna kendisini adamıştır. Sportif kişiliğine basketbol ve futbol gibi popüler sporları da ekleyen yarışmacı, ölçülü davranış ve disiplinin kendisine en çok yardım edecek unsurlar olduğunu düşünmektedir. Nişanlı olan Vassalos, yaşamında yer edinmiş en önemli anı olarak, New York geçit töreninde Cumhurbaşkanlığı muhafız üyeliği zamanı dile getirmektedir. Constantine Vassalos yarışmaya deneyim ve tabi ki ödül için katıldığını ifade ediyor.

BAKMADAN GEÇME!