Survivor yeni bölümünde neler yaşanacak? Ödül oyununu kim kazanacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivor yeni bölümünde neler yaşanacak Ödül oyununu kim kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 17:14

Survivor 2017'nin yeni bölümü için geri sayım başladı. Zorlu parkurlarının yanı sıra açlıkla da sınırları zorlayan yarışma yeni haftanın açılışını bugün yapacak. Ödül oyunu heyecanının yaşanacağı yeni bölümde Gönüllüler adası karışacak. Peki, Survivor yeni bölümünde neler yaşanacak? Ödül oyununu kim kazanacak? İşte, Survivor yeni bölümünde yaşanacaklara dair ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Survivor 2017 açılışı oldukça iddialı yaptı. Yarışmanın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı’nın her fırsatta yinelediği gibi en uzun, en zorlu ve en çok yarışmacının olduğu Survivor 2017 sezonunun ilk haftası eleme konseyiyle tamamlandı. Gözler, Survivor yeni bölümlerine çevrildi. İkinci haftası itibariyle beş gün yayınlanacak olan yarışmanın yeni haftası ödül oyunu ile başlayacak. Her iki takım da hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak olan ödül oyunun kazanmak için çetin bir mücadele gösterecek.  

Survivor yeni bölümünde neler yaşanacak Ödül oyununu kim kazanacak

SURVİVOR HANGİ GÜNLER YAYINLANACAK?

İlk haftasını tamamlayan zorlu yarışma 21 Ocak Cumartesi günü açılışı yaptı ve açılış tarihiyle birlikte arka arkaya 3 gün yayınlandı. Survivor yeni haftaya ise 27 Ocak Cuma günü başlayacak, 2. haftası itibariyle cumadan salıya 5 gün yayınlanacak.

Haberin Devamı

Survivor yeni bölümünde neler yaşanacak Ödül oyununu kim kazanacak

YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI

Survivor 2017’nin ikinci haftasının ilk gününde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için mücadele verecekler. Ancak ödül oyunu öncesinde Fulya’nın yarışmaya veda etmesinin yankıları sürüyor. Ogeday onun ismini söylediği için pişman olduğunu dile getirirken; Fulya’nın gitmesinden sorumlu tutulan Denisa, içini Erdi’ye döküyor.

Survivor yeni bölümünde neler yaşanacak Ödül oyununu kim kazanacak

ELEMEDE NELER YAŞANDI?

Survivor 2017’de eleme gerginliğini ve heyecanını yaşayan ilk takım Gönüllüler oldu, 2 dokunulmazlık oyunu da karşı takıma kaptıran Gönüllüler 4 aday çıkarmak zorunda kaldılar. Erdi, Berna ve Fulya potaya çıkarken, ikinci bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday, Eser West'in ismini vererek şaşırttı. Yaşanan heyecanlı eleme sonucunda halktan en az oyu alan Fulya Şahin, ıssız adaya ve hayallerine veda eden ilk isim oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'A YENİ İSİMLER

Eleme bölümünde başka bir heyecan daha vardı. Bu yıl kadroda daha fazla ismin yer alacağını açıklayan Acun Ilıcalı, 4 yeni isimden 3’ünü belirlemek için sms oylaması düzenledi. Sms oylamasının sonuçları eleme bölümünde netleşti. Anıl, Fatih Hürkan, Oğulcan ve Sadin Bakır, SMS oylamasına katıldı. Sadin ve Anıl gönüllüler takımına dahil olurken Fatih Hürkan ise ünlüler takımına dahil oldu.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!