Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 20:11

Survivor'da bu haftada ödül oyununu hangi takımın kazanacağı izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olmuştu. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen macera dolu programı survivor'da bu akşam nefes kesen bir ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Artık açlıktan oldukça zayıf düşen yarışmacılar bir an önce yemek yemenin peşindeydi. Bu akşam ödül oyununda voleybol mücadelesi ekranlara yansıdı. Mücadeleyi kazanan takım belli oldu. Peki, survivor ödül oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor 2017 bu sezon diğer sezonlara göre oldukça gergin başladı. Yarışmanın ilk haftasından bu yana yaşanan kavgalar yeni sezona damga vururken, geçtiğimiz bölümde ödül oyununda meydana gelen olayın etkileri halen daha sürüyor. Survivor'un bu akşam yayınlanan ödül oyununda oldukça keyifli bir voleybol mücadelesi ekranlara geldi. Mücadeleyi kazanan ekip ünlüler takımı oldu. İşte detaylar.

Survivor'da geçtiğimiz hafta Eser ve Serhat arasında yaşanan sert kavganın etkileri halen daha sürerken, ödül oyununu kaybeden gönüllüler daha hırslanmış bir şekilde yeni oyuna hazırlanıyor. Serhat, Eser'in 'adalar birleşince göreceğim ben seni' tehdidin ardından kızgınlığını dile getirirken, Eser'e olan tepkiler artıyor. Survivor'da bu hafta yaşanancak oyunlarında oldukça hareketli geçeceği fragmanda kendini belli etti. İşte Survivor'da geçen hafta yaşananlar ve yeni bölüm fragmanında dikkat çeken anlar..

Haberin Devamı

Survivor'da puan durumu nasıl hesaplanıyor?

Puan Sıralaması Kuralları
* Birebir oyunlarda kazanan 3 puan alacaktır. Oyunu kaybeden ise 1 puan kaybedecektir.
* İkişer kişilik oyunlarda kazanan iki yarışmacı 2’şer puan alacaktır.
* Grup oyunlarında atıcı 2 puan alacaktır.
* Bayrak oyunlarında kazananlar 3'er puan alacaktır.
* Aynı puanda olan yarışmacıların sıralamasında, oynadığı oyun sayısı daha az olup daha az mağlubiyet alan üstte oluyor.
* YKB sembol oyunlarında her 2 kazanan 6'şar finalde oynadıkları finalistler de 3'er puan alacaktır.

Yarışmanın şuana kadar geride kalan bölümlerinde, Sema 12 oyunda 10 galibiyet, 2 mağlubiyet alırken puanı 26 oldu..

İkinci sırada yer alan Pınar ise 10 oyunda; 8 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı ve 19 puanla ikinci sırada

Eser West çıktığı 12 oyunda; 7 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 17 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ilk kez ada konseyinde eleme adayı çıkardı. En çok ismi yazılan Seda Demir ve bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi İlhan Mansız'ın kararıyla Sabriye Şengül eleme adayı oldu. Gönüllüler takımı ise ikinci kez kendi takımları arasından eleme adayı çıkarttılar. Elemeye çıkan iki kişi Sadin ve Denisa oldu.  Seda Demir'in elendiğini duyan gönüllüler adeta birbirlerine kenetlendiler ve takımlarından kimsenin gitmemesini sarılarak kutladılar.

Haberin Devamı

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele

SMS OYLAMASIYLA SONUÇ ORTAYA ÇIKTI

Survivor son bölümde gerçekleşen konseyde elenen isim belli oldu. SMS oylamasına çıkan Seda, Sadin, Denisa ve Sabriye arasında yapılan oylamanın sonunda en az oyu alarak adaya veda eden isim Seda oldu. Böyle elenmek istemediğini ve yanlış anladığını dile getiren Seda, Survivor 2017'ye veda eden son isim oldu.

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele

Ödül oyununda bir araya gelen iki takımın kazanacağı ödül, börekti.. İki takımda haftalardır aç olmasının etkisiyle yarışmaya tüm gücüyle asıldı fakat kazanan takım gönüllüler oldu. Yarışmanın ardından adalarına dönenen iki takımda ise sular durulmuyor.

Haberin Devamı

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele

Dün akşam yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise ortalık fena halde karşıyor. Survivor'un iki hırslı yarışmacısı Serhat ve Eser bir birlerine giriyorlar.. Furkan'ın kaybettiği oyunun ardından tartıştıkları gözlenen ikiliyi ayırmak için takım arkadaşları zorlanıyor. Hatta bir fragmanda bir ara Esat Yontuç'un bile kavgayı ayırmaya geldiği gözleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!