Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Seda Demir kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Seda Demir kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 23:02

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Seda Demir birçok izleyici tarafından merak konusu oldu. Yayın hayatına bu akşam başlayan Survivor 2017, oldukça heyecanlı bir giriş yaptı. İzleyiciler tarafından Seda Demir'in nasıl bir performans sergileyeceği, kaç yaşında olduğu ve birçok detay merak edilmeye başlandı. Seda Demir, seslendirme ve diksiyon eğitimlerinin yanında oyunculuk eğitimi aldı. Peki ünlüler takımının sempatik ismi Seda Demir kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca kamu yönetimi ve siyaset bilimi mezunu olan Seda Demir, seslendirme ve diksiyon eğitimlerinin yanında oyunculuk ile ilgili birçok workshop ve eğitimi aldı.

İs Bankası reklamı ile televizyon ekranlarında boy gösteren Seda Demir'in ilk oyunculuk deneyimi ise Yaprak Dökümü ile başladı. İlk dizi tecrübesi ile milyonlar tarafından tanınan ve sevilen Seda Demir, Yaprak dökümünden sonra Yıldız Masalı, İntikam ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol aldı.

Aynı dönemlerde Azerbaycan'da oymayan Karanlıklar Çiçeği dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Survivor 2017 yarışmacısının ilk sinema deneyimi Evlenmeden Olmaz isimli romantik komedidir. Survivor Seda Demir, orta okul lise ve üniversite boyunca voleybol ile ilgilendi. İyi derece yüzücü olan Seda Demir, yüzme dalında en uzun mesafe 5600 metrede mücadele etmiştir.

Haberin Devamı

Seda Demir'in asıl spor branşı ise koşudur. Atatürk Gazi koşusunda 6 kilometrede ikinciliği vardır. Seda Demir, Galatasaraylılar Derneği'nin koşusunda da 3.lüğü 10 saniye ile kaybetti. En uzun koşusu 15 kilometre olan Seda Demir, Avrasya koşusunda yer almıştır.

Fuarlarda hostestlik yaptı, arkadaşlarının teşvikiyle ajansa kayıt oldu. Birçok kez deneme çekimlerine çağrıldı, bir süre çekimlere gitmeyi reddetsede çekimlere katıldı. İlk işi İş Bankası reklamında oynamak oldu. Sonrasında çeşitli reklamlarda rol aldı. İlk dizi deneyimini Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle yaptı. Dizi sona erdikten sonra 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakterini canlandırdı. Kısa bir süre ekranlara ara verdi 2013 yılında İntikam dizisinde Sude karakteri ile ekranlara geri döndü. Ardından 2014 yılında Beyaz Karanfil dizisinde Elif karakterini canlandırdı. İlk sinema deneyimini 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle yaşadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!