Survivor Sadin Bakır kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Sadin Bakır kimdir Nereli ve kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 20:20

Survivor Sadin, gönüllüler takımına katıldığı günden bu yana çok konuşulan karakterler arasında yer alıyor. Yarışma içerisinde ard arda gerçekleştirdiği kural hataları nedeniyle takımına puan kaybettiren Survivor Sadin Bakır, gönüllüler takımında kulis kuran isimler arasındaki önemini koruyor. İşte, Survivor Sadin Bakır hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor yarışmasına sonradan katılması ile birlikte dikkatleri üzerine çeken Sadin, yükselen performansı ile göz dolduruyor. Sadin Bakır'ın, Survivor'da tanınmasının ardından izleyiciler yarışmacının kişisel bilgilerini de merak ediyorlar. Peki Sadin Bakır kimdir?

Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.

2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.

Haberin Devamı

Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.

SADİN BAKIR SURVİVOR PUAN DURUMU

Sadin Bakır, Survivor'da çıktığı 39 oyunda, 21 galibiyet aldı. 18 mağlubiyet alan Sadin, 49 puan topladı ve 7. sırada yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!