Survivor yarışmacısı Gökhan Gözükan kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmacısı Gökhan Gözükan kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 17:06

Survivor yarışmasında bu hafta elenme adayı olarak dikkatleri üzerine çeken Gökhan Gözükan izleyicler tarafından merakla aranıyor. Kişisel bilgilerini merak eden seyirciler Gökhan'ın, Survivor'a katılmadan önce neler yaptığını merak ediyor. Peki Gökhan Gözükan kimdir, kaç yaşındadır? İşte Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Gökhan Gözükan hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Gökhan Gözükan yarışmaya katılmadan önce Ordu doğumlu olmam büyük avantaj olacak. Karadenizli olmanın yarışmada oldukça işe yarayacağını dile getirdi. Gökhan Gözükan istanbul'da yaşıyor.

Gökhan Gözükan kimdir?

Gökhan Gözükan, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Gençlik yıllarında modellik yapmış, televizyon dünyasında da Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol alarak adım atmıştır. Boks sporu ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme sporuda yapıyor. Survivor yarışmacısı Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur. Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılan ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.

Gökhan Gözükan, ada mücadelesinde fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yerini alıyor. Mankenlik, vücut geliştirme, boks gibi alanlarda kendisini yetiştiren Survivor Gökhan, yarışma içerisinde etkili bir karaktere sahip olacak. Takım liderliğine de yatkın olan Survivor Gökhan, yarışmanın iddialı adayları arasında yer alıyor. Gökhan Gözükan, sportif geçmişi ile izleyicileri etkileyecek. Mankenlik ve geçmişine de sahip olan Survivor Gökhan, boyu ve kilosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!