Survivor Serenay, Makas'ta

Güncelleme Tarihi:

Survivor Serenay, Makasta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 11:43

Katıldığı Survivor yarışmasıyla tanınan Serenay Aktaş, Ahmet Kural'ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı projeyle ekrana gelecek.

Haberin Devamı

TRT'nin genç yaratıcılara destek sağlamak amacıyla oluşturduğu Ev Sineması kuşağında yer alan Makas adlı film, 17 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'de TRT1 ekranlarında olacak.

Yönetmenliğini Nihat Özcan'ın üstlendiği filmin senaryosu Caner Kuzu'ya ait. Başrollerin Gökhan Alkan ve Serenay Aktaş'ın üstlendiği filmde Ahmet Kural da konuk oyuncu olarak yer alıyor. Kadroda yer alan diğer isimler eşim Salkım, Şenay Akay, Ümit Karan, Fulden Uras, Taylan Erler ve Veysel Dündar.

Survivor Serenay, Makasta

Çocukluğu ıslahevinde geçmiş bir kader kurbanının, hayata tutunuşunu anlatan ve “iyi- kötü” savaşının hayatın her döneminde, her kesiminde var olduğunu bir seri cinayet vesilesiyle anlatan “Makas”ın konusu özetle şöyle: Annesini üvey babasının elinden kurtarırken küçük yaşta katil olan Fatih’in hikâyesinde bir makasın inanılmaz kıyafetlere hayat verebileceği gibi can alan bir makineye de dönebileceği görülecek. Aynı zamanda masum bir çocukluk aşkına tanıklık ederken bir dizi cinayetin peşine düşüp geçmişte yaşanan bir tecavüzün intikamına da ortak olunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!