Ogeday Girişken kimdir? Survivor Ogeday kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Ogeday Girişken kimdir Survivor Ogeday kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 17:14

Survivor 2017 Gönüllüler takımı spor geçmişi bulunan isimlerden oluşuyor. Bu isimlernden biri de sakin yapısıyla dikkat çeken Ogeday Girişken... Fenerbahçe Spor Kulübü Kürek Takımı'nın en değerli ismi olan Survivor Ogeday'ın iddialı performansıyla uzun süre adada kalması bekleniyor. Peki, Ogeday Girişken kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Ogeday Girişken, Survivor 2017 yarışmasının fiziğiyle dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Atletik vücudunu Fenerbahçe ve A Milli Kürek Takımı'nda aldığı role borçlu olan Survivor Ogeday, yarışmanın dikkat çeken isimlerinden birisi olarak seyircilerin gündeminde yer alıyor. Peki, Survivor 2017 yarışmacısı Ogeday Girişken kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Ogeday Girişken, Survivor 2017'nin sportif kimlik taşıyan yarışmacılarından birisi olarak yerini aldı. Yarışmanın çevik isimlerinden birisi olarak görülen Survivor Ogeday, genç yaşı ve uygun fiziği ile gönüllüler takımının adından çokca söz ettiren ismi olacak. 

27 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ogeday Girişken, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) mezunudur. Üniversiteden mezun olduktan sonra, kürek alanına merak salan Girişken, Fenerbahçe Spor Kulübü kürek takımında lisanslı sporcu olarak forma giymiştir.

Haberin Devamı

1.84 boyunda ve 80 kilo ağırlığındaki Ogeday, kürek milli takımında ülkemizi temsil etmektedir.

İnstagram profili üzerinden paylaşımda bulunan Ogeday Girişken, fanları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yarışma öncesi İnstagram hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ogeday, hesabında " Şampiyonluklarına şampiyonluk katmaya geliyor" ifadesine yer verdi.

Litvanya'da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası'nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

 

BAKMADAN GEÇME!