Survivor'da SMS oyları kaderi belirleyecek.. Survivor'da ilk finalist kim?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda SMS oyları kaderi belirleyecek.. Survivorda ilk finalist kim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 10:26

Survivor'da kim elendi sorusu merakla cevabını arıyor. Survivor 2016'da eleme adayı olarak üç isim belli oldu. Bu yarışmacılardan ikisi yarın akşam adaya veda edecek. Peki Survivor 2016'da SMS'ler yarışmanın kaderini nasıl belirleyecek? İşte Survivor'da yaşananlar ve Survivor Kıbrıs finalinin nasıl gerçekleşeceği sorusunun cevabı..

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam nefes kesen oyunların ardından final şablonu belli oldu. Kıbrıs'a gidecek 5 yarışmacı geçtiğimiz hafta netlik kazanmıştı. Semih'in sakatlığı ile değişen kurallar sonrasında oyunlar oynandı ve Survivor'da final şablonu belli oldu. Peki Survivor'da eleme nasıl yapılacak? İşte Survivor 2016'da yaşananlar ve Kıbrıs finali öncesinde meydana gelen olaylar

Survivor 25 Haziran 2016 Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümde 2 oyun oynandı ve Damla ilk oyunda elenerek 3. eleme adayı oldu. Ardından Serkay ve Atakan 2. oyuna çıktılar. Sizde haberimizden Survivor 2016 106. yeni bölümde neler yaşandığı takip edebilir önemli gelişmeleri öğrenebilirsiniz. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016'da final koltuğu oyununun ikinci etabı Cumartesi günü yapıldı. Bu oyunu kazanan yarışmacı Survivor ilk finalisti oldu. Oyunda ikinci olan isimde yarı finalist oldu. Peki Survivor ilk finalist kim oldu? Survivor final oyununu kim kazandı? Kimler SMS'e kaldı? İşte Survivor 25 Haziran 2016 yeni bölümde yaşanan öneli gelişmeler ve detaylar...

Haberin Devamı

Survivor 2016'da nefesler tutuldu artık gözler Kıbrıs finalinde. Kıbrıs finali öncesinde elenme potasına giren 3 isim belli oldu. 

Survivor 2016'nın 4 buçuk ay süren zorlu macerasında artık sona çok yaklaşıldı. 4 gün sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılacak büyük final öncesi Dominik'te son oyun oynandı. Bu oyunlar sonunda finalde yarışacak ilk finalist ve yarı finalistler belirlendi.İşte yarı finalistler;

Serkay dün gerçekleşen oyunu kazanarak ilk finalist oldu. Atakan'da ikinci olarak Kıbrıs finali için yerini garanti altına aldı. Böylelikle iki yarışmacı artık kesin olarak Kıbrıs finalinde.

Semih, Nagihan ve Damla 27 Haziran'da yaşanacak konsey akşamında eleme adayları olarak SMS'e çıkacaklar. Diğer iki yarışmacıdan en yüksek oyu alan kişi Survivor'da final yoluna gidecek ve iki isim elenecek. Final oyununda diğer yarışmacıların gerisinde kalan Damla Can, Nagihan Karadere'nin kazandığı ilk turun ardından gözyaşlarını tutamadı. 'Survivor 2016' yarışmasının dün yayınlanan bölümünde, final oyununun ilk turunda kötü bir performans sergileyen Damla Can gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Nagihan dün eleme adayı olunca böyle sinir krizi geçirmişti.. Aslında Nagihan'ın yaşadığı üzüntünün çok farklı olduğu ortaya çıktı. Nagihan dün elendiğini sanarak sinir krizi geçirmiş. Fakat SMS çıkacağını öğrenince kendini biraz toparlamıştı.

Survivorda SMS oyları kaderi belirleyecek.. Survivorda ilk finalist kim

İşte Survivor'da son yarışmalardan sonra meydana çıkan tablo

Survivor finali nasıl gerçekleşecek?

Kıbrıs finaline 5 yarışmacı gidiyor fakat Kıbrıs'ta yarı final ve final oyunları oynanancak. Semih bu oyunlara da dahil edilmeyecek. Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı direkt olarak final koltuğuna oturacak. İkinci olan yarışmacı yarı final koltuğuna oturacak. İkinci ve üçüncü olan yarışmacı Kıbrıs finalinin ilk gününde Semih ile birlikte oylanacak. Gelecek SMS oylarıyla bu üç adaydan biri finalde yoluna devam edecek. 27 Haziran Pazartesi günü Semih ve kaybeden diğer iki yarışmacı oy sonuçlarıyla final durumları belli olacak. O akşam iki kişi elenecek ve kalan 1 kişi yarı finalist olacak. 29 Haziran Çarşamba akşamı ise büyük final gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı 500 bin liranın sahibi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!