Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 21:21

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Fatih Hürkan'ın ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans oldukça merak ediliyordu. Ünlüler takımıyla çıkmış olduğu 46 yarıştan 11'ini kazanma başarısını gösteren Fatih Hürkan, 35 yarışı kaybederek büyük bir hayal kırıklığına neden olmuştu. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Ünlüler takımıyla çıkmış olduğu 46 yarıştan 11'ini kazanma başarısını gösteren Fatih Hürkan, 35 yarışı kaybederek büyük bir hayal kırıklığına neden olmuştur. Kendi adasında ve genel sıralamada 0.20 puan ile son sıraya oturan Fatih Hürkan, eleme potasında olmasının kabul edilemeyecek bir şey olmadığını ifade etmiştir. 

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.
Önemli Filmleri :1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

BAKMADAN GEÇME!