Survivor Elif kimdir? Elif Şadoğlu kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Elif kimdir Elif Şadoğlu kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 11:50

Survivor 2017 ile adını duyuran Elif Şadoğlu’nun kim olduğu ve ada hayatından önce neler yaptığı merak ediliyor. Kendine has tarzı, özellikle saçlarıyla dikkat çeken Elif Şadoğlu, Gönüllüler kadrosundaki diğer isimler gibi çok iddialı. Peki, Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!

Haberin Devamı

Survivor Elif olarak anılan Gönüllüler yarışmacısı, gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettiriyor. Zorlu parkurlara inat mücadelesinden vazgeçmeyen Elif Şadoğlu, 21 galibiyet, 16 mağlubiyet ile 79 puan alan performans sıralamasında 8. sırada yer alıyor.

Survivor Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu. Performansının yanı sıra düzgün fiziğiyle de sportmen kimliğini gözler önüne seren Gönüllüler yarışmacısı, Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapıyor. Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu’nun 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonluğu bulunuyor. Instagram hesabında özel yaşamına bir paylaşım yapmayan başarılı yarışmacı, kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtıyor.  

BAKMADAN GEÇME!