Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da kim eleme adayı gösterildi?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlığı kim kazandı Survivorda kim eleme adayı gösterildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 08:04

Survivor'da eleme adayları, dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu. Bu hafta 4 eleme adayının potaya girdiği Survivor'da, dokunulmazlık oyununun ardından isimler netleşmiş oldu. İki takımın da kıyasıya mücadele verdiği oyunlarda, Sema'nın performansı dikkat çekti. Peki, Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Dün akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor mücadelesi büyük final yaklaştıkça kızışıyor. Zorlu yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde önce dokunulmazlık ardından konsey heyecanı yaşandı. Haftanın ikinci eleme adayları da  belli oldu. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu? İşte, adadaki son durum ve Survivor yeni bölümünden ilk detaylar!

İKİNCİ ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Haftanın ikinci eleme adayları, oynanan dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu. Kıyasıya bir mücadelenin sergilendiği Survivor'da, dün akşam ünlüler takımı büyük bir performans sergiledi. Dokunulmazlık ödülünün sahibi olan ünlüler, gönüllüler takımını ikinci kez eleme adayı seçmek üzere konseye gönderdi. Konseyde bireysel dokunulmazlığı kazanan Elif kendisini koruma altına alırken, arkadaşları tarafından en çok ismi yazılan Burçak ve Gökhan ise eşit oy almaları nedeniyle SMS oylamasına dahil oldu.

Haberin Devamı

İLK ELEME ADAYI ANIL

Son iki haftadır aralarından bir ismi kaybeden Ünlüler takımı yeni haftanın açılışını şanslı yaptı. Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanınca elemeye giden takım Gönüllüler oldu. Bireysel sembol oyununu kazanan ise Ogeday oldu. Survivor’ın yeni haftasında iki isim potaya kaldı. Takım arkadaşlarının ortak kararıyla Berna elemeye kalan ilk isim olurken; bireysel sembolün sahibi Ogeday, Anıl ismini verdi.

Haberin Devamı

DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Survivor'ın 30 Nisan tarihli bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ikinci kez galibiyet almak için çabalarken; Gönüllüler aralarından bir ismi kaybe ihtimalini düşürmeye çalıştı. Ünlüler kazanırsa eleme potası Gönüllüler'in 3 isminden oluştu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler arasında gerginlik devam edecek. Arkadaşlarının sürekli kendisini yazmasından müzdarip olan Berna, bir yandan onlara sitemde bulunurken bir yandan da birlikte potaya kaldığı Anıl'a meydan okudu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!