Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Fatih diskalifiye edildi mi?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlığı kim kazandı Fatih diskalifiye edildi mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 09:25

Survivor dokunulmazlık oyunu müthiş bir mücadeleye tanık etti. Müsabaka içerisinde yaşanan gerilimlerin adından söz ettirdiği oyunlarda Fatih ve Erdi'nin yaşadığı kavga, akıllara diskalifiye konusunu getirdi. Peki, Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Diskalifiye yaşandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor dokunulmazlık oyununda inanılmaz dakikalar yaşandı. Mücadelenin iyice alevlendiği anda gönüllüler takımından Eser'i işaret ederek aşağılayıcı cümleler kuran Fatih, bir anda Erdi ile kavgaya tutuştu. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Fatih elendi mi?

FATİH'İN DURUMU KONSEYDE BELLİ OLDU

Survivor'ın dün ekrana gelen bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için parkura çıktılar. Dokunulmazlık oyunu sonrası yenilen takım ada konseyine giderek eleme adaylarını belirledi, bu kez sürpriz bir şekilde 3 isim eleme potasına kaldı. Survivor yeni bölümünde yer alan ikinci dokunulmazlık oyununda çıkan kavga geceye damga vurdu. Sunucu Acun Ilıcalı'nın sinirlendiğinin gözlemlendiği olayda, Fatih'in durumu görüşülmek üzere konseye ertelendi. 

Haberin Devamı

Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı, bu durumun kabul edilebilir olmadığını ve yarışmanın başından bu yana kimseye tolerans verilmediğini aktardı. Dolayısıyla Fatih Hürkan bir kez daha uyarıldı ve ceza olarak takımının kazanacağı bir sonraki ödülden faydalanamayacağı açıklandı.

Haberin Devamı

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLER İÇİN CAN SIKICI OLDU

İkinci dokunulmazlık oyununda ciddi bir mücadele veren ünlüler takımı, oyunu kazanan taraf oldu. Bu kazanç, ilk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımının ekstra bir sıkıntıya girmesine sebep oldu. Konseyde iki isim daha belirlemek zorunda kalan gönüllüler takımında toplam beş aday eleme potasında yer aldı ve SMS oylamasına sunuldu. İsmi en çok yazılan Gökhan ile bireysel dokunulmazlığın sahibi Eser West'in tercih ettiği Elif, diğer üç kişi ile birlikte potada yer alacak.

İLK DOKUNULMAZLIKTA ÜÇ İSİM BELİRLENMİŞTİ

Survivor 2017'de büyük heyecan dün akşam da oynanan dokunulmazlık oyunuyla devam etti. Survivor'un en önemli oyunları arasında gösterilen dokunulmazlık oyununda kıyasıya rekabet yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler adadan gitmesi için iki ismi belirledi. Oylamada ilginç bir sonuç ortaya çıktı ve Erdi ve Yiğit’in isimleri eşit olarak çıktı. Bu durumda iki yarışmacı da eleme adayı olmuş oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolunü kazanan Tuğçe Melis Demir ise 3. aday olarak Sadin’in adını verdi.

Haberin Devamı

SERHAT AKIN İÇİN KARAR VERİLDİ

Survivor 2017'inin dün ekrana gelen bölümünde ada konseyi heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununda Serhat Akın'ın konusuna değinen Acun Ilıcalı, detayların pazartesi akşamı belirleneceğini aktardı. Buna göre Serhat Akın'ın yarışmaya devam edip etmeyeceği doktorların vereceği bilgiye göre kesinleşecek.

Serhat Akın'a ne olmuştu?

Oynanan oyunda yer yer stresler gerilirken, oldukça üzücü bir sakatlık yaşandı. Serhat Akın, Anıl Karakurt ile yarışırken bacağından sakatlandı. Adelem koptu diye bağıran Serhat Akın gözyaşlarını tutamadı. Serhat Akın'ın ağlamasıyla beraber Furkan'da gözyaşlarını tutamadı ve takım tarafından sakinleştirilmeye çalışıldılar. Daha sonra tedavisi yapılan Serhat Akın yürümeye devam etti ve arkadaşlarını sevindirdi. Oynana dokunulmazlık oyununda ise ilk turu ünlüler takımı kazandı. İkinci turda gönüllüler harika bir atak yaparak durumu 1-1'e getirdiler. Final etabında ise ünlüler Serhat Akın için yarıştılar. Final etabında oyun 2-2'ye geldi ve bu seferde bayrak yarışı yapıldı. Bayrak yarışına gönüllülerden Tuğçe ve Anıl, ünlüler takımında ise İlhan Mansız ve Sema Apak katıldı. Nefes kesen mücadeleyi ünlüler takımı kazandı. Dokunulmazlık ünlülerin oldu.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!