Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 16:10

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bugün oynandı. Dokunulmazlık oyunu esnasında hava şartlarının kötü olması her iki takımı da zorladı. Serhat Akın'ın oyun esnasında sakatlanması kısa süreli bir panik yaratsa da mücadele kaldığı yerden devam etti. Survivor dokunulmazlık oyununu kazananı ise 3. turda netleşti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dün akşam oynanan ödül oyununu kazanan ünlüler takımında keyifler ve moraller yüksekti. Ödül oyununu kazanarak muhteşem bir sofraya oturan ünlüler bu akşamki dokunulmazlık oyununu kazanıp rahat bir nefes almak istiyordu. Peki, Ünlüler beklentilerini karşılayabildi mi? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu hafta hava koşullarının zorlaşması yarışmacıları bir hayli zorladı. Gönüllüler takımında Anıl'ın ardından Gökhan'ın da sakatlanıyor olması Ünlüler'i zorladı. Zorlu şartlara rağmen her iki takım da mücadelesini devam ettirdi, oyunun kazananı 3. turda netleşti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Ünlüler oldu. Böylece haftanın ilk eleme adaylarının Ünlüler arasından çıkacağı kesinleşti. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise Furkan oldu. Sembolün sahibi olan Furkan böylece hem 1 hafta daha adada kalma hem de eleme adaylarından birini belirleme hakkını elde etti.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU KAZANDILAR

Ödül oyununu kazanan ünlüler takımında moraller yerine geldi. Gönüllüler takımının uzun süren kazanma serisini de bu galibiyet ile önlemiş olan ünlüler takımında hem karınlar doydu hem de moraller düzeldi. Çorba, İskender ve tatlıdan oluşan menünün sahibi olan ünlüler takımı karınlarını enfes bir menü ile doyurmuş oldular

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı

'SÖRVİ' OLAY OLDU

Gönüllüler takımının sevilen ismi Anıl, sakatlandığı süre içinde canı sıkılınca kendisine bir arakadaş oluşturdu. Hindistan cevizinden yaptığı arkadaşının adını da 'Sörvi' koyan Anıl gönüllüler adasına neşe kattı.. Acun Ilıcalı'da son oyun öncesi dikkatini çeken bu durum espiri konusu oldu. 'Yarışmacı arkadaşlar çoğu zaman açlıkla, özlemle baş ediyor bazen problem yaşayabiliyorlar.. Ama Anıl bu seviyeyi biraz aşmış..' diyerek bu anları tiye aldı. 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU TANITIMI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!