Survivor’da Turabi ve Doğukan arasında ‘aduket kavgası’ | izle

Güncelleme Tarihi:

Survivor’da Turabi ve Doğukan arasında ‘aduket kavgası’ | izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2015 12:13

Survivor All Star'ın Turabi Çamkıran ve Doğukan Manço arasındaki gerilim tabir-i caizse tavan yaptı. Daha öncede Acun Ilıcalı tarafından uyarılan Turabi 28 Mart 2015 Cumartesi günü Doğukan Manç?’ya yaptığı hareket sonrasında bakalım nasıl bir uyarıyla karşı karşıya kalacak...

Haberin Devamı

Survivor’ın yayınlanacak olan yeni bölümünde ödül oyunu için mücadele eden takımlardan Turabi ve Doğukan birbirlerine karşı yarıştı. Oyunu kazanan Doğukan, sevincini Turabi’nin klişeleşen ‘aduket’ hareketi ile gösterdi. Bu tavra sinirlenen Turabi, önce elindeki topu Doğukan’a fırlattı ardından da üzerine yürüdü. Turabi’nin Doğukan’a kum atmasıyla ortam daha da gerildi. İkili arasındaki tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Survivor All Star'dan geçtiğimiz konseyde en çok ismi yazılan Begüm, Turabi'yi sert bir dille eleştirmişti.

“KAMYON ARKASI LAFIYLA ADAM OLUNMUYOR”

Turabi’ye ateş püsküren Begüm, “Elenirsem çok üzüleceğim. Benim için erken olduğunu düşünüyorum. İsmim yazılırken methiyeler düzülmesi, kağıt yırtılıp atılması, doktorluk taslanması çok komik geliyor. 3-5 tane ezberlenmiş sözle, kamyon arkası lafıyla adam olunmuyor. Süper kahraman logosunun içine kendi baş harfini koyunca da süper kahraman olunmuyor. Çünkü kincilik, bencillik ve içten pazarlılık pek süper kahraman özellikleri değil. Survivor’a ne kadar iyi insanlar olduğumuzu göstermeye gelmedik. Ama burası bir yaşam savaşıysa insanlığımıza da ortaya koymalıyız” dedi.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!