Survivor’da bu hafta kim elendi? | Survivor SMS sıralaması

Güncelleme Tarihi:

Survivor’da bu hafta kim elendi | Survivor SMS sıralaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2015 10:23

TV ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star’da dün gece yine eleme heyecanı vardı. Dokunulmazlık oyununu kaybettikleri için eleme heyecanı yaşayan Gönüllüler takımında yarışmaya veda eden sürpriz bir isim oldu. İşte 22 Nisan Survivor SMS sıralaması ve Gönüllüler takımından adaya veda eden isim…

Haberin Devamı

Survivor’da bu hafta adaya veda eden isim Gönüllüler takımından oldu. Dokunulmazlık oyununu Ünlüler karşısında mağlup bitiren Gönüllüler takımından bir kişi adaya veda etmek zorunda kaldı. Dokunulmazlık kolyesi olan Nadya, eleme için önerilememişti. Adaya veda edecek yarışmacı adayları Hasan ve Bozok’tu ancak SMS oylarından birinci çıkan Hasan elenmekten kurtuldu.

Survivor’da bu hafta kim elendi | Survivor SMS sıralaması


SURVİVOR’DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor SMS oylamasından birinci olarak çıkan Hasan elenmesi için Turabi’nin ismini önerdi. Dokunulmazlık kolyesi olan Nadya ise yakın arkadaşı Bozok’un elenmemesi için Özlem’in adını söyledi. SMS sıralamasına göre en az oyu alan isim Özlem oldu ve birleşme partisi öncesinde adaya veda eden isim Özlem Çalın oldu.



SURVİVOR ALL STAR SMS SIRALASI

İşte 22 Nisan Çarşamba, Survivor All Star Gönüllüler Takımı 8. hafta halk oylaması ( SMS ) sonuçları sıralaması:

8 Nadya
7 Özlem
6 Begüm
5 Sahra
4 Bozok
3 Hilmicem
2 Turabi
1 Hasan

Survivor’da bu hafta kim elendi | Survivor SMS sıralaması


SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACISI ÖZLEM ÇALIN KİMDİR?

Özlem Çalın, 16 Mart 1982 İstanbul ‘da doğdu. Halen Kocaeli Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BESYO)’nda ‘Antrenörlük’ bölümünde eğitim görmekte... Hayatının merkezinde spor yer alan yarışmacı uzun yıllar profesyonel olarak voleybol oynamıştır. Son olarak Fenerbahçe’de voleybol oynarken sakatlandığı için voleybola veda etti. Özlem Çalın yüzme, hentbol ve atletizmle sporlarıyla da ilgileniyor. Yarışmacı 2007 yılında Panama’da gerçekleşen Survivor Aslanlar – Kanaryalar yarışmasından Aslanlar takımında yer almıştır.

BAKMADAN GEÇME!