Survivor'da elemeye kim kaldı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda elemeye kim kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 01:53

Survivor dün akşam elemeye kalacak isimlerinin belirlenmesi için konsey vardı. Önceki gün birleşme partisinde bitiminde adalar birleşti. Atakan ve Nagihan arasında konseyde gergin anlar yaşandı. Survivor'da sinirler gerildi, Semih Gönüllüre karşı sürpriz bir çıkış yaptı. Survivor konseyde yaşananların detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Survivor konsey gecesinde gerilim büyüktü. Atakan ile Nagihan'ın tartışmaları konseye damga vuruken, Semih'te, Gönüllülere serzenişte bulundu. Dokunulmazlık oyunun kaybeden ünlüler arasında yazılan isimler doğrultusunda ilk eleme adayı Atakan oldu. Survivor'da elemeye kalan ilk isim olan Atakan, arkadaşlarının bireysel dokunulmazlık oyununda oynayamaması için kendisini yazdığını söyledi.

Survivor
finale yaklaştıkça yarışmacılar arasındaki gerilim büyüyor. Survivor'da Nagihan, konsey sonrası Yattara’ya Atakan ile olan konuşmasını anlattı.İşte Survivor'da yaşananlar... Birleşme partisinin ardından adalar birleşti ve ünlüler ile gönüllüler takımı artık aynı adayı paylaşıyor. Survivor'da dün akşam birleşme partisi renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmacıların keyifli anlar yaşadığı partinin yanı sıra, 3 Adam'ın hazırlıadığı Survivor yarışmacılarının konu edildiği skeçler programa damga vurdu. Özellikle Oğuzhan Koç'un Semih tiplemesi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. 

Haberin Devamı

Survivorda elemeye kim kaldı


Survivor'da beklenen buluşma! Survivor Semih Gizem Kerimoğlu buluşması
Survivor birleşme partisi Semih Öztürk ile Gizem Kerimoğlu'nu yeniden buluşturdu. Survivor birleşme partisi ile ilgili detaylar haberimizde...

Survivor birleşme partisi sürprizlerinin yanı sıra yaşananlarla da dikkat çekeceğe ve uzun süre konuşulacağa benziyor. Birbirinden özel sürprizlerle karşılaşacak olan yarışmacılar aralarında da konuşma şansı bulacak. Oyunlar ve konsey dışında hiç bir araya gelemeyen yarışmacılar ilk kez bir hırs olmadan birlikte aynı ortamda buluşacaklar. Bu buluşmada takımları ve takım arkadaşları ile fikir alışverişi yapacak olan yarışmacılar belki de stratejilerine yön verecekler.

Survivor birleşme partisine kimler kaldı?

Survivor'da birleşme partisinden önceki son vedada Survivor Tuğba Özay adaya veda etti. Survivor'da Tuğba'nın gidişinden sonra her iki takımda 6 kişi kaldı. Survivor Ünlülerde kalan isimler; Semih Öztürk, Avatar Atakan, Nagihan Karadere, Yunus Günçe, İbrahim Yattara ve Ezgi Avcı; gönüllüler takımında ise Serkay Tütüncü, İbrahim Giydirir, Gizem Kerimoğlu, Damla Can, Efecan Dianzenza ve Gizem Memiç oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da beklenen buluşma!

Survivor Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu takım değişikliğinin ardından ilk kez bir araya geldi. Survivor Semih Öztürk ünlüler takımına geçtikten sonra Gizem Kerimoğlu ile konuşma şansı bulamamıştı. Survivor birleşme partisi ile Gizem Kerimoğlu ile buluşan Semih, takımdaki son durum hakkında da bilgi alma şansı buluyor yeniden.

İşte Survivor’ın yayınlanan noter onaylı 26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları;

1. Serkay Tütüncü
2. Semih Öztürk
3. Gizem Kerimoğlu
4. Tuğba Özay

Survivor’da merak edilen oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Elemeye kalan isimler Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih arasında yapılan oylama sonucu, en az oyu alarak adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu. Birleşme partisine günler kala elenen Tuğba Özay gözyaşlarını tutamadı. Adada önce dost oldukları ardından ise Nagihan’ın Atakan’a yakınlaşmasıyla aralarına soğukluk giren Nagihan Karadere ise Tuğba’ya sarılarak hüngür hüngür ağladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!