Survivor 2017 yarışmacısı Anıl Karakurt kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacısı Anıl Karakurt kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 20:21

Survivor Anıl Karakurt, yarışma içerisindeki ılıman tavırları ve güçlü duruşu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Doğa sporlarına ve kamp yapmaya bayılan Survivor Anıl, futbol, yüzme, dalış gibi birçok alana ilgi duymaktadır. Gönüllüler takımını kendi isteği ile tercih eden yarışmacı, Survivor 2017'de şampiyonluk yolunda en etkili isimlerden birisi olması bekleniyor. Peki, Survivor Anıl kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor Anıl Karakurt, yarışmanın birçok izleyicisi tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017'ye halk tarafından seçilerek giren Anıl Karakurt'un güçlü fiziği ve atletik yapısı oldukça göze çarptı. Anıl Karakurt'un parkurlarda nasıl bir performans sergileyeceği ise izleyicilerin oldukça ilgisini çekti. Çocukluğunda, babasının görevi gereği bir çok ilde bulunan Karakurt, küçük yaşlardan beri bir çok sporla uğraşmış ve hala uğraşmaya devam etmektedir. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Anıl Karakurt kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Survivor 2017'nin ilk ada konseyinde program yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmaya 3 ismin daha katılacağını açıkladı. Anıl Karakurt'un da içerisinde yer aldığı 4 yarışmacı kadroya dahil olabilmek için özel hayatlarından bahsetti.

Haberin Devamı

1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Survivor Anıl, Erzincalı SAS Komandosu baba ve Bulgaristan göçmeni bir annenin 3 oğlundan en küçüğüdür. Çocukluğunda, babasının görevi gereği bir çok ilde bulunan Karakurt, küçük yaşlardan beri bir çok sporla uğraşmış ve hala uğraşmaya devam etmektedir. Futbol, Yüzme ve Dalış ile amatör lisanslı olarak ilgilenen Anıl Karakurt, aynı zamanda Basketbol, Windsurf, Wakeboard, Snowboard ve Cross'u  hobi olarak gerçekleştirmiştir. Karakurt, son yıllarda Karavan, Kampçılık ve Doğa sporlarına yönelmiştir. 10 yılı aşkın süredir devam ettiği  Loadmaster'lık görevi gereği dünyanın bir çok yerine gitmiş, bir çok kültürle tanışmıştır.

Sosyal medya paylaşımlarından doğayı ve adrenalini çok sevdiği anlaşılan Anıl Karakurt, kendini şu sözlerle tanıtıyor;

"İstanbul'da yaşıyorum, evliyim. Sivil havacılık sektöründe kargo yükleme uzmanlığı yapıyorum. Survivor'da kişiliğime, karakterime ve sabrıma çok güveniyorum. Beynim farklı çalışır. Kendimi öyle inandırıyorum. Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim. Düşen uçuk benim şirketimin uçağıydı. Mürettebatta benim arkadaşlarımdı. Hepsine Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gelmeden önce yakın arkadaşım beni uğurlamaya gelecekti fakat onu kaybettim. Biraz enerjim düşük herkesten özür diliyorum."

 

BAKMADAN GEÇME!