Survivor All Star finalinde heyecan dorukta! | Canlı izle

Güncelleme Tarihi:

Survivor All Star finalinde heyecan dorukta | Canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2015 19:01

Heyecan dorukta, Survivor All Star'da birinci bu akşam bellli olyor! TV8'den canlı izlenebilecek olan Survivor All Star finali için her şey hazır. Final öncesinde Duygu'nun finali terk etmesi ise, herkesi şok etti.

Haberin Devamı

Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan son oyunda büyük Finalde ilk finalist Turabi olurken Kıbrıs'ta yapılan yarı finalde Turabi'nin karşısına çıkacak isim Merve, Hilmicem ve Begüm isimlerinden yapılan SMS oylaması sonrası Merve birinci oldu.

Bu gece yapılacak olan Büyük finalde Merve ve Turabi yarışacak. Yapılacak Sms oylaması sonrasında ise Survivor All Star 2015'in şampiyonu belli olcak.
Yarı finalin ardından bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımları Kıbrıs'ta yerini aldı. Büyük yüzleşmede elenen yarışmacılar finalistlere sorular soracak ve onlarda cevaplayacak.

Haberin Devamı

DUYGU FİNALİ TERK ETTİ
Survivor'da bu akşam yapılan büyük yüzleşmede Duygu Çetinkaya takımındaki arkadaşlarla tartıştı. Herkesle tartışan Duygu daha sonra programdan ayrılmak istediğini söyledi. Acun'da Duygu'ya izin verdi ve Duygu programı terk etti.

TURABİ'NİN RAKİBİ OLDU MERVE AYDIN
Turabi dün final oyununu kazanmıştı. Turabi’nin ilk finalist olması sonrası rakibi ise sms oylamasından galip çıkan Merve Aydın oldu. Survivor'da Turabi ve Merve Cuma akşamı 1.lik için sms oylamasına çıkacak.
Hilmicem ve Begüm ise yarışmaya veda eden isimler oldu

Survivor All Star finalinde heyecan dorukta | Canlı izle
Survivor 2016'da kimler yarışacak

BAKMADAN GEÇME!