Survivor All-Star’da kim elendi? Merve Oflaz mı, Almeda mı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor All-Star’da kim elendi Merve Oflaz mı, Almeda mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2015 10:13

Survivor All-Star'da bu hafta kim elendi? Survivor'da bu hafta elenen isim oylamalar sonucu belli oldu. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden ünlülerden ismi yazılan Merve Oflaz ve Almeda olmuştu. SMS oylarından birinci çıkan Anıl da eleme için kızlardan birini önerdi.

Haberin Devamı

Survivor All Star'ın 5. haftasında eleme için ilk defa iki isim önerilmişti. Almeda ve Merve Oflaz'ın isimleri ada konseyinden çıkarken, haftanın birincisi olan Anıl ve geçen haftanın birincisi Serenay, Berna'nın ismini önerdiler. SMS oylamasının sonuçlarına göre adaya veda eden isim Almeda oldu.

Survivor All-Star’da kim elendi Merve Oflaz mı, Almeda mı

5.HAFTA 31 MART ÜNLÜLER SMS OYLAMA SIRALAMASI:

1-Anıl

2-Doğukan

3-Serenay

4-Merve Aydın

5-Berna

6-Hakan

7-Pascal

8-Merve Oflaz

9-Almeda


İSTENMEYEN İSİM BERNA

Survivor adasında isminin söylenmesi ile yorum yapan Berna kendine karşı olan tavrı anlayamadığını belirtirken, Merve ise Berna'nın kendisine hayal kırıklığı yaşattığını söyledi.

Haberin Devamı

HAKAN VE BOZOK'UN SÖZ DÜELLOSU

Hakan, ödül oyununda rakibi olan Bozok kendisine laf atınca deliye döndü. Hakan'a "Hadi oradan patates" diyen Bozok yüzünden çıkan tartışmada, Acun Ilıcalı araya girdi. Survivor All Star'da en iyi kadın yarışmacının belirlenmesi için de kıran kırana bir mücadele yaşandı. Labirent oyununda Serenay, Merve Aydın ve Nadya yarıştı. Sembol oyununda Serenay ve Nadya karşı karşıya geldi ve Serenay sembol ödülünün sahibi oldu.

ERKEKLER DE SEMBOL İÇİN YARIŞTI

Bozok ve Hakan arasında gerçekleşen sembol oyununda birbirlerine yakın performans gösteren yarışmacılardan Bozok 10 seramiği de kırarak Kıbrıs'ta gerçekleşecek finale bir adım daha yaklaştı.

Survivor All-Star’da kim elendi Merve Oflaz mı, Almeda mı

ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta dünyaya gelen yarışmacı, Survivor'dan önce üç güzellik yarışmasında kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerinin sahibi olmuştur.

İstanbul Özel Tarhan Koleji'nden mezun olduktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Sanat Akademisi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Eğitimine Devlet Konservatuarı'nda devam etmektedir. Öğrenciliğin yanında mankenlik de yapan Almeda Türkiye'ye yerleşmiştir. Dansa karşı yeteneği olan yarışmacı daha önce katıldığı yarışma programı 'Yok Böyle Dans'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Haberin Devamı

Konak ve Şov Biznıs adlı filmlerde ve TRT Dizisi olan Ayrılık’ta rol almıştır. Kickboks da bilen Almeda Abazi 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!