Survivor adasında yeni ittifaklar

Güncelleme Tarihi:

Survivor adasında yeni ittifaklar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 10:19

Dominik iyice karıştı. Ünlüler ve Gönüllüler birbirleri arasında değil, kendi aralarında uçurumlarla ayrıldı. Geçen hafta yarışmanın en büyük depremini, yeni ittifakların kuruluşunu, eski dostların bir çırpıda taraf değiştirmesini izledik. İşte adanın yeni dinamikleri...

Haberin Devamı

NAGİHAN-TUĞBA VE KARAKEDİ YUNUS

Ünlüler adasının iki dev egolu divası Tuğba ve Nagihan ‘mezara kadar’, ‘ahiretlik’ dostluklarında çat diye yol ayrımına geldi. Bir zamanlar Atakan ve maiyetinden kopuk, dalgalara karşı yalnız barakalarında gıybetin yanık tadıyla kavrulurlardı. Şimdi ise Küçük Prens Yunus’un aralarına kedi gibi sızmasıyla gerginler. Tuğba, Yunus’un güçlü dörtlüden sürgününü kendi adına rakamsal avantaj olarak görürken, Nagihan “Ben bu beceriksizi bütün yarışma taşıyamam” isyanında.

Şimdi kendilerinden her zaman üçüncü tekil şahıs olarak bahseden (“Tuğba Özay bu numaralara gelmez”, “Yılmaz Morgül var sizin karşınızda”, “Nagihan bu oyunları çok gördü!”) muhteşem egotastik üçlü çil yavrusu gibi dağılmanın eşiğinde.

SEMİH TEMASLARDA

Survivor adasında yeni ittifaklar

Haberin Devamı


Semih Öztürk yarışmanın gelmiş geçmiş en büyük trolü. Sistemi inceden kıtır kıtır kemiren sinsi bir farecik gibi herkesin kuyusunu kazıyor. Bugüne kadar her planında da başarılı oldu.

Şimdi kendi adasındaki gönüllüleri birbirine düşürmenin yetmediği, daha büyük hamlelerin deneneceği dönemdeyiz. Semih, ‘Ünlüler Adası’na yavaş yavaş olta atmaya, Atakan’la tatlı tatlı göndermelere başladı. Atakan ekibi de şimdiden Semih’in, Serkay grubu karşısında kazandığı üstünlüğü takdir edip, birleşme zamanı alacağı tavrı belli etmeye başladı.

DAMLA VE DİĞER KIZLAR

Survivor adasında yeni ittifaklar


Gönüllüler takımının en yetenekli kızı Damla, Gizem Memiç’le Nihal’in ergen muhabbetinden kopup oğlanlarla yakınlaştı diye, emoji Nihal’den “Dört şehzade annesi gibi dolaşıyor” gibi bir araba laf işitti. Nihal’in adaya vedasından sonra yalnız kalan Gizem de dostluk kartını Nihal’den yana kullanınca Damla 4 böcek 1 çiçek formasyonunda sıkıştı.

ATAKAN KALP EZGİ

Adada bir romantik meltem esecekse, bu yönden esecek. Atakan haftalardır grubun zayıf halkası Ezgi’yi pitbull dövmeli göğsüne basmış durumda. Zavallı Mehmet zaten beyefendinin getir götür işlerine bakmaktan, günü kurtarma çabasından mevzunun henüz farkında değil. Ama Ezgi, Atakan’ın kanatları arasında pek mutlu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!