Survivor Yiğit kimdir? Yiğit İzik kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Yiğit kimdir Yiğit İzik kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 20:59

Yiğit İzik, Survivor 2017 gönüllüler takımının vücut geliştirmeye gönül veren yarışmacılarından birisi olan Survivor Yiğit, fiziğine olan güveniyle birlikte yarışma hakkında iddialı sözlerde bulundu. Modellik de yapan Survivor Yiğit, bir dönem oyunculuk da yapmıştır. İşte, seyircilerin merak ettiği Yiğit İzik kimdir sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Yiğit İzik izleyiciler tarafından oldukça merak edildi. Modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik kariyerini sürdüren Yiğit İzik, bu yıl Survivor'da boy gösterecek. Peki, Survivor'a katılma amacını "Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum" sözleriyle anlatan Yiğit İzik kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Yiğit İzik,21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

Haberin Devamı

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor.

BAKMADAN GEÇME!