Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 20:56

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Bulut Özdemiroğlu'nun ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğlu olan Bulut Özdemiroğlu, bu sayede de izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, ada konseyinde açlığa dayanamadığı için kendi isteğiyle Survivor'dan ayrılan Eser West'in yerine ‘Gözaltı’ yarışmasının ikincisi Bulut'un gönüllüler takımına katıldığını açıkladı. Bulut Özdemiroğlu, 5 yıldır Survivor olmayı hedeflediğini, adaya hayalini gerçekleştirmeye geldiğini söyledi.

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgileniyor.

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır

Haberin Devamı

Bulut ve Hasan Özdermiroğlu'nun Fenerbahçe maçı öncesi çektirdikleri fotoğraf

Göz6 yarışmasının finalistlerinden Bulut Özdemiroğlu, Eser West'in vedasının ardından Survivor'a dahil oldu. Bulut Özdemiroğlu'nun en büyük hayali bir Survivor ve şampiyon olmak.

Survivor'da çıktığı 54 oyunda 18 galibiyet, 36 mağlubiyet alan Bulut 28 puanla 18.sırada yer alıyor

 

BAKMADAN GEÇME!