Survivor Eser kimdir? Eser West kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Eser kimdir Eser West kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 12:06

Eser West, daha önce yer aldığı, Kanal D'nin efsanevi evlilik yarışması Kısmetse Olur'dan sonra Survivor 2017'de yer alıyor. Tarzı ile dikkat çeken Eser West, atletik yapısıyla da takım içerisinde kendisini fark ettiriyor. Peki, Eser West kimdir? İşte, Survivor Eser hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Başka bir yarışma programıyla tanınan Eser West, Survivor Gönüllüler kadrosuna dahil oldu. Tanıdık simalarda biri olan yarışmacı, ilk bölümden iddialı bir performans sergileyerek dikkatleri çekmeyi başardı. Issız adada hem doğayla hem de zorlu parkurlarla mücadele edecek olan Eser West'in önümüzdeki günlerde neler yaşayacağı merak konusu. Peki Eser West kimdir, kaç yaşında? 

Eser West, Survivor 2017 yarışmasına etki sağlamak için mücadele edecek. Kanal D ekranlarının evlilik programı Kısmetse Olur'un sevilen yarışmacısı Eser West, Survivor 2017'de gönüllüler takımının başarısı için savaşacak. Survivor Eser, sportif faaliyetlere sahip olan gönüllüler takımının bu tarz faaliyetlerle pek ilgisi olmayan ismi olarak yer alıyor. 

Tanıdık simalardan olan Eser West, yarışmacıların hem zorlu parkurlarla hem de açlıkla mücadele etmek zorunda kaldığı Survivor ile gündeme geldi. Kanal D ekranlarının farklı formatıyla adından söz ettiren evlilik programı Kısmetse Olur’un ilk sezonunda popüler damat adaylarından olan Eser West, Survivor Gönüllüler kadrosunun yarışmacılarından biri oldu. 

Haberin Devamı

Survivor’ın tanıtım fragmanında ‘Herkes çok iddialı ama ben konuşmayı sevmiyorum.” Sözleriyle kendisi için eylemlerin önemli olduğunu vurgulayan Eser West, 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenliğe bir süre ara verdi ve ABD’den Türkiye’ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katıldı. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlayan Eser West bir süre önce Hande Yener’in klibinde yer aldı. 1.75 boyunda olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, Cansel Çördük ile aşk yaşadı, ancak çift, halk oyuyla birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmedi ve evlenmek yerine ödülü diğer yarışmacılara devretti.

SEVGİLİDEN MESAJ

Eser West’in Kısmetse Olur evinden birlikte ayrıldığı Cansel Çördük, sevgilisinin ıssız adaya gidişi ardından bir moral mesajı yayınladı. İnstagram paylaşımı yapan Cansel Çördük, sevgilisiyle birlikte paylaştığı fotoğrafın altına; “Canımın içi... kalbim hep seninle olacak biliyorum, seninki de benimle... sen güçlüsün her şeyi yaparsın.” Notunu düştü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!