Survivor 2017 yarışmacıları çok iddialı! İşte Survivor Gönüllüler ve Ünlüler kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacıları çok iddialı İşte Survivor Gönüllüler ve Ünlüler kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 12:19

Survivor 2017 birbirinden iddialı yarışmacılarıyla ilk bölümden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Her fırsatta yeni sezonun oldukça çetin geçeceğini ifade eden Acun Ilıcalı, günler öncesinden Gönüllüler ve Ünlüler kadrosunu duyurmuştu. Peki, Survivor 2017 yarışmacıları arasında kimler var? İşte, Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı!

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler ve ünlüler yarışmacıları dün akşam itibariyle ilk performanslarını sergiledi. Geçtiğimiz senelere göre daha da zorlu olacağının sinyalini veren Survivor yarışmacıları arasından sporcu kimlikleriyle ön plana çıkan isimler ve daha önce başka bir programda yer almış olan karakterler de dikkat çekiyor. İşte, Survivor 2017 yarışmacıları ve detayları!

Survivor 2017 bu akşam heyecan dolu yarışmalarla başlıyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından paylaştığı tanıtım videosunda yarışma öncesi iddialı açıklamalarda bulunuyor. Survivor 2017 öncesinde Acun Ilıcalı gelmiş geçmiş en iddialı ünlüler ve gönüllüler kadrosu oluşturuldu diyor.. 

Survivor 2017 bu akşam ilk yayını ile ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programında, yarışmacılar hayatta kalma mücadelesi verecek. Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre daha zor bir yarışma olacağını belirten Acun Ilıcalı tanıtımda bu durumu 'sizlere bir iyi, bir de kötü haberim var diyerek' anons ediyor.

Haberin Devamı

Survivor yarışmacıları arasında özellikle ünlüler takımında bu yıl dikkat çeken isimler yer alıyor. Ünlü futbolcular İlhan Mansız ve Serhat Akın yarışma da yer alırken, Boksör Adem Kılıççı ve serbest dalışçı Şahika Ercümen dikkat çeken isimler arasında. Sanat dünyasının sevilen isimleri Tarık Mengüç ve Sedat Kapurtu'da ünlüler takımında yer alacak. Yarışmanın en sıra ismi ise DJ Berna olarak tanınan Berna Öztürk oluyor.

Gönüllüler takımında ise yine yarışmalardan tanınan Erdi Ünver ve Berna Keklikler dikkat çekiyor. Ayrıca Kısmetse Olur evinde ün kazanan Eser West'te bu yıl Survivor 2017 kadrosunun dikkat çeken isimleri arasında.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl Survivor 2016 bitiminde başka bir formatta bir yarışma düzenledi. Göz6 ismindeki bu yarışmanın şampiyonları 2017 Survivor takımına dahil olmaya hak kazanacaktı. Bu yarışmanın şampiyonları Erdi Ünver ve Berna Keklikler olunca direkt olarak Survivor adasına gitmeye hak kazandılar.

İşte Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı Survivor 2017 tanıtım fragmanı

Haberin Devamı
 

İşte Survivor'un ilk bölüm tanıtımı. Uzun versiyonunu şu anda acunn.com da bulabilirsiniz.

Acun Ilıcalı (@acunilicali) tarafından paylaşılan bir video ()

BAKMADAN GEÇME!