Survivor 2016’nın en iyi beşlisi

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016’nın en iyi beşlisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 12:52

Önümüzdeki hafta Kıbrıs finaliyle veda edeceğimiz Survivor, bu sezon da şaşkınlıkla, öfkeyle, heyecanla izlenen unutulmaz olaylarla doluydu. Çarşamba günkü final öncesi Ünlüler-Gönüllüler arasında yaşanan en acayip anları hatırlayıp, 500 bin TL ödüle kimi layık bulduğunuzu bir kez daha değerlendirin.

Haberin Devamı

“KAPA ÇENENİ” NAGİHAN!

Nagihan’ın artık markası haline gelen ‘Kapa Çeneni!’ patlamasıyla ilk kez ödül dönüşü otobüste Tuğba Özay’la ipleri kopardığında tanıştık. Tuğba ve Nagihan o güne kadar kız kardeşler şeklinde takılmış, ortam Yunus’un araya girmesiyle gerilmişti. Ve en son olay otobüste “Bana baaakk! Ağzını topla!” raddesine geldi. Meşhur Kapa Çeneni’nin en gaddar versiyonlarından biri o gün ilk kez Dominik’i çınlatarak tarihe geçti.

 

Survivor 2016’nın en iyi beşlisi

‘EZGİSİZLİK’İN İLK GÜNÜ

Ezgi’nin elendiği konsey, açık ara Survivor’lar tarihinin en dramatiği olabilir. Ezgi’nin kara kara gözleri dolarken, Atakan’ın içine akan yaşlara Semih fanları bile içlenmiştir. O sarılma sahnesi, Ezgi’nin ağır ağır ayrılışı ve Atakan’ın barakada mahzun yüzüyle hepimize çöküveren yalnızlık... Bir reality show’dan bekleyebileceğiniz her şeyden fazlası.

 

Haberin Devamı

Survivor 2016’nın en iyi beşlisi

 

GİZEM’İN ‘DURUŞU’

Tüm sezon boyunca Gizem Kerimoğlu’nun duruşuyla ilgili nutuk dinlemek durumunda kaldık. “Duruşum sebebiyle bu oyunda oynamıyorum”, “Duruşum elvermediğinden o balığı yemedim”, “Duruş meselesinden Semih’le duruyorum”, “Durdum çünkü Semih ve duruşum söz konusu” gibi durmalı, duruşmalı isyanlarla geçti ömür.

 

Survivor 2016’nın en iyi beşlisi

 

KADERSİZ ZAFER

Semih gerçekten insanın sabrını zorlayan bir karakter, bir trolleme ustası, hinlik gurusu, hesap-kitap-analiz-defter dürme eksperi. Zafer bu tür şeylere değil, dümdüz işlere kafası çalışan bir tip olması sebebiyle, Semih’le arasındaki gerginliği stratejik idare edemedi. Sonu dayağa varacak bir horozlanmayla, Splinter Usta’yla başedebileceğini düşündü. Sonuçta yazık oldu, erken veda ettik.

 

Haberin Devamı

SEMİH VE SEMİH VE SEMİH

Biz onu Ütopya yarışmasında ekranda mastürbasyon yaparken tanımıştık. Gelin görün ki, Survivor’la beraber bir kültürel fenomene dönüştü. Müstehcen tanışıklığımızı nasıl olduysa unutturacak bir karakter, ‘Semih Amca’ oldu. Necip Fazıl şiirleri okudu, şehit kanlarından girdi, 7 ölümcül günahtan çıktı. “Tek, tek yollayacağım bunları, bunlaaaar, bunlaaaar, terbiyesizler” diye diye İzmirli kaslı oğlanlardan intikamını aldı. Bu sezon kesinlikle Semih’in sezonu oldu. Seveni de nefret edeni de aşırı hislerle, belki de sırf onun için yarışmayı izledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!