Ebru Öztürk takım arkadaşları hakkında konuştu!

Güncelleme Tarihi:

Ebru Öztürk takım arkadaşları hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 13:46

TV 8 ekranlarında yayınlanan, başladığı günden bu yana milyonlarca kişiyi ekranları başına kilitlemeyi başaran Survivor 2016’nın bu hafta elenen ismi Ebru Öztürk oldu. Öztürk, elenmesinin ardından Ünlüler takımındaki arkadaşları hakkında herşeyi ifşa etti.

Haberin Devamı

SMS sıralaması sonuçlarına göre Survivor 2016’ dan elenen Ebru Öztürk elenmesinin ardından takım arkadaşları hakkında konuştu. Ünlüler takımını bombalayan Ebru, Avatar Atakan birinci çıkınca kimlerin korktuğunu ve elenmesinin nedenlerini anlattı.

Ebru Öztürk, “Ada konseyinde isminin çıkmasının kesin sebebi Nagehan'ın beni adadan göndermek istemesiydi. Son güne kadar büyük bir kulis döndüğünü düşünmüyorum. Çünkü ben adaki çoğunlukla iyi geçiniyordum. Son gün Eda'nın attığı adımla benim adım yazıldı. Avatar Atakan birinci çıkınca tutumlar değişti. Nagihan acayip korktu. İsminin potaya girme ihtimalini görünce adayı birbirine kattı. Atakan'dan çekiniyorlar. Tuğba o kadar hakaret ve laflarına rağmen Atakan'a yaklaşmaya sohbet etmeye çalışıyor. Yılmaz Bey de öyle. Ama Atakan bunlara kanmıyor.

Haberin Devamı

Ebru Öztürk, kendisinin yerine elenmesi gerektiğini düşündüğü isimleri şu sözlerle dile getirdi. Öztürk, “Ünlüler adasında benden önce veda edecek kisimler vardı. bunlardan biri Tuğba diğeri Eda'ydı. Çünkü performansları çok düşüktü ve adayı da birbirine katan isimlerdi. Benden sonra ya Eda ya Tuğba olur diye düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

Ebru Öztürk adaya veda ederken takım arkadaşları hakkındaki düşüncelerini de tek tek açıkladı. Öztürk;

Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay: Kendilerine göre iyi bir taktik uyguladıklarını düşünüyorlar ama akıllıca davranmıyorlar. Yılmaz iki tarafa da oynuyor. Onun amacı adada ne kadar çok kalırsam benim için o kadar iyi taktiği.

Avatar Atakan: Benim favorim Atakan... Atakan çok dürüst bir çocuk. Herşeyi herkesin yüzüne söyleyen bir çocuk. Bir çok şeyini benimle paylaştı.

Yattara: Yattara çok akıllı bir adam. Nerde durması gerektiğini biliyor. Yattara adada en sevilen insanlardan biri asla ikili oynamıyor.

Nagihan: Nagihan'ın finali göreceğini zannetmiyorum. Üslubunu ve mizacını değiştirirse belki... Ancak onun dışında bu tavırlarla zor.

Haberin Devamı

Ezgi: Ezgi çok ağladı arkamdan. Ben ayrıldıktan sonra yanlış kişilerle ilişki kuracağını düşünmüyorum. Ezgi sınırları benden daha sert olan biri karakterli duruşunu sürdürecektir.

Ebru Öztürk takım arkadaşları hakkında konuştu

Ebru Öztürk kimdir?

1984 doğumlu olan Ebru Öztürke eski voleybolcudur; kariyerine model olarak devam etmektedir. Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, Tuncay Şanlı ile yaşadığı aşk ile de gündeme gelmişti. Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Ebru Öztürk, İstanbul Moda Haftası’nda da podyuma çıkmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!