Survivor 2016 ünlüler'in kesinleşen isimleri kimler?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 ünlülerin kesinleşen isimleri kimler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 14:01

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen haline dönüşen Survivor yarışma programına katılacak olan ünlü isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki; Survivor 2016 Ünlüler yarışmacıları kimler? İşte detaylar..

Haberin Devamı

TV8 ekranlarının severek izlenen yarışma programı “Survivor” yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay gibi şaşırtıcı isimlerine yer aldığı “Suvivor 2016” yarışma programının diğer yarışmacılarının kimler olacağı merak konusu. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı'nın başarısını istikrarlı bir şekilde koruyan yarışması Survivor 2016 için heyecan dorukta.

Spor, sanat ve magazin dünyasının çok ses getirecek isimleriyle anlaşarak ünlüler adasında bir araya getiren Acun Ilıcalı, yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte Survivor 2016 yarışmacılarıyla ilgili bilgiler vermeye başladı.

Her yaptığı programla büyük ses getiren ünlü televizyoncu, netleşen isimleri sosyal medyadan paylaşıyor. Survivor gönüllüler yarışmacıları ise TV 8'nin resmi sitesinden yapılan başvurularla belirleniyor. Acun Ilıcalı'nın en başarılı programları arasında başı çeken Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor. Peki, Survivor 2016 yarışmacıları kimler? Survivor 2016 ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Survivor 2016 Ne Zaman Başlayacak?

Merakla beklenen “Survivor 2016” yarışma programının yayın tarihi kesinleşti. Geçen senelere göre izleyicileri ile daha erken buluşacak olan “Survivor 2016” 7 Şubat 2016 Pazar akşamı TV8 ekranlarında olacak. Çekimler ise; 3 Şubat’ta başlayacak.

İşte Survivor 2016’da yarışacak Ünlü İsimler!

Survivor 2016 yarışma programında yarışacak ünlü isimlerden sadece beş tanesi netleşti. Survivor 2016’da yarışacak ünlüler arasında; Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Yunus Günce, İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan yer alıyor.

Ayrıca Survivor 2016'da yarışması muhtemel diğer isimler ise şöyle: Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan Engin, Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, yine yapımını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk adı geçen isimler arasında.

Haberin Devamı

Yılmaz Morgül; “Survivor'un morgülüyüm, hayatın formülüyüm”

Acun Ilıcalı, kişisel sosyal medya hesabından Survivor 2016 yarışmacıları arasında yer alacağı kesinleşen ilk ismin Yılmaz Morgül olduğunu açıklamış, Türk Sanat Müziği sanatçının Survivor videosu büyük ses getirmişti. "Survivor'un morgülüyüm, hayatın formülüyüm" dediği videosuyla hem güldüren hem şaşırtan Yılmaz Morgül'ün Survivor 2016'daki performansı büyük bir merakla bekleniyor.

Tuğba Özay; “Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak.”

Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce'nin ardından TV8'de yayınlanacak Survivor 2016'nın kadrosuna eski manken, şarkıcı Tuğba Özay da dahil oldu. Survivor'a katılacağı kesinleşen Tuğba Özay'ın yakınlarına "Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Merakla beklenen, TV ekranlarının fenomen yarışma programı “Survivor 2016” 7 Şubat 2016 Pazar akşamı TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!