Survivor 2016 Ünlüler Serkan Ercan kimdir? Biyografi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Ünlüler Serkan Ercan kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 10:03

Survivor 2016 Ünlüler takımında mücadele eden dağcı ve kaya tırmanışçısı Serkan Ercan kimdir? Dokunulmazlık oyunu sırasında dizinden sakatlanan Serkan Ercan, Survivor 2016'dan elendi. Serkan Ercan kaç yaşındadır? Serkan Ercan'ın sağlık durumu nasıl? Merak edilen her şey haberimizde…

Haberin Devamı

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı “Survivor 2016”nın ünlüler ve gönüllüler takımları belli oldu. Ünlü dağcı ve kaya tırmanışçısı Serkan Ercan’da Survivor 2016 ünlüler takımında yerini aldı.

Serkan Ercan, takım arkadaşları ile birlikte rakipleri olan gönüllüler takımına karşı kıyasıya mücadele edecek. Peki Serkan Ercan kimdir? İşte detaylar...

Survivor 2016 Serkan Ercan Kimdir?

Ünlü dağcı ve kaya tırmanışçısı Serkan Ercan, 6 Haziran 1981 tarihinde, İstanbul’da doğdu. Evli olan yarışmacı, ABD Utah’ın başkenti Salt Lake City’de yaşamaktadır.

Türkiye’de Milli Takım Dağcı Kadrosunda!

Serkan Ercan, 1996 yılında Kocaeli Ballıkayalar bölgesinde dağcılığa başladı.

2000-2002 yılları arasında Bulgaristan'da profesyonel dağcılarla birlikte 2.5 yıl geçirdi. Ardından 5 yıl boyunca İsveç, Stockholm'de yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Daha sonra da ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaya başlamıştır. Ayrıca Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir.

Türkiye Onu “Ütopya” Programı İle Tanımıştı!

Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı.  Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışacak isimler:

Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Ezgi Avcı ve Serkan Ercan.

Survivor 2016 Ünlüler Takımı Tanıtımı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!