Survivor 2016 Ünlüler Çağan Atakan Arslan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Ünlüler Çağan Atakan Arslan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 09:28

“Survivor 2016”nın ünlüler ve gönüllüler takımları belli oldu. Survivor 2016 ünlüler takımında, aralarında profesyonel güreşçi ve boksör olan Çağan Atakan Arslan’ın da bulunduğu çok konuşulacak ünlü isimler yer alıyor. Peki Çağan Atakan Arslan kimdir?, Avatar Atakan kimdir? merak edilen her şey haberimizde…

Haberin Devamı

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği “Survivor 2016”nın ünlüler ve gönüllüler takımları belli oldu.

Bitirici hareketleri olan “Asker Selamı” ve “F-16” ile bilinen ünlü güreşçi ve boksör Çağan Atakan Arslan’da Survivor 2016 ünlüler takımında yerini aldı. Peki Çağan Atakan Arslan kimdir? İşte detaylar…

Survivor 2016 Çağan Atakan Arslan Kimdir?

Ünlü güreşçi ve boksör olan Çağan Atakan Arslan nam-ı diğer ''Avatar Atakan'' , 27 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya geldi.

Basketbol ile başladığı spor hayatına 16 yaşındayken vücut geliştirme ile devam etmiş ve 17 yaşında tanıştığı dövüş sporları ile spor hayatına yön vermiştir.

Çağan Atakan Arslan, ülke içinde ve dışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atmıştır.

Haberin Devamı

Spor kariyerinin yanı sıra dizi ve sinema filmlerinde de rol alan Arslan, aynı zamanda modellik ve mankenlikte yapmaktadır.

“Survivor 2012” yarışmacısı ve “Turkish Power Wrestling” güreşçisi olan Hasan Yalnızoğlu gibi Çağan Atakan Arslan’da “Best Model of Turkey” yarışmasından sonra mankenliğe başlamış.

Çağan Atakan Arslan, Türkiye'de bir ilk olan “Turkish Power Wrestling”de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.

Ünlü Güreşçi ve Boksör Çağan Atakan Arslan’ın Başarıları!

2007 - Kickboks Türkiye Şampiyonu

2009 - Wffa Free Fight Avrupa Şampiyonu

2010 - Muay Thai Türkiye Şampiyonu

2010 - Best Muay Thai Superlig Şampiyonu

2010 - Wof World O-Sport Federatıon Muay Thai Dünya Şampiyonu

2010 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Üçüncüsü

2011 - Türkiye Muay Thai Şampiyonu

2011 - Best Muay Thai Süper Ligi Şampiyonu

2011 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Şampiyonu

Bitirici Hareketleri: Asker Selamı ve F-16

Ünlü bir güreşçi ve boksör olan Çağan Atakan Arslan, bitirici hareketleri olan “Asker Selamı” ve “F-16” ile tanınmaktadır. İmza hareketleri ise; “Mekanize Bağlama” ve “Cop Lock” dur.

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışacak isimler:

Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Ezgi Avcı ve Serkan Ercan.

Haberin Devamı

Survivor 2016 Ünlüler Takımı Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!