Survivor 2016 kadrosuna bir yeni isim daha! Nagihan Karadere kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 kadrosuna bir yeni isim daha Nagihan Karadere kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 11:37

Survivor 2016’nın başlamasına az bir zaman kala yeni bir yarışmacı daha belli oldu. Survivor 2016 ünlüler takımında yarışacak olan Nagihan Karadere kimdir?

Haberin Devamı

7 Şubat tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Survivor 2016 ünlüler takımı yarışmacılarından biri daha belli oldu. TV8 kanalının sahibi, Survivor 2016’nın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı tarafından resmi twitter hesabında yapılan açıklamada Survivor 2016’da Nagihan Karadere’nin yarışmacı olarak bulunacağı bilgisi verildi. Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama şu şekilde;

“Milli atletimiz Nagihan Karadere Survivor kadrosunda. Başarılar diliyoruz.”

Survivor 2016 kadrosuna bir yeni isim daha Nagihan Karadere kimdir

Nagihan Karadere Kimdir?

1984 doğumlu olan Nagihan Karadere Türkiye milli atletlerindendir. Fenerbahçe kulübünde yetişen Nagihan Karadere, sürat koşuları branşında kendini göstermiştir.

Haberin Devamı

2003 tarihlerinde düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında yarışan ve altın madalya kazanan Nagihan Karadere, aynı şampiyonada farklı yarışlarda gümüş ve bronz madalya da kazanmıştır.

Nagihan Karadere 2002 Yaz Olimpiyatları’nda yaptığı hatalı çıkış ile hatırlanmaktadır. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde tabanca sesini duymadan koşmaya başlayan Nagihan Karadere, hakem tarafından yarış dışı bırakılmıştır.

Nagihan Karadere şimdilerde Survivor 2016 ünlüler takımında yarışmak için hazırlanmaktadır.

Survivor 2016 kadrosuna bir yeni isim daha Nagihan Karadere kimdir

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Daha evvel Acun Ilıcalı tarafından 6 ünlü yarışmacının ismi açıklanmıştı. Nagihan Karadere’nin de isminin açıklanmasının ardından Survivor 2016’da yarışacak olan ünlülerden açıklanmayan 5 kişinin ismi de merakla bekleniyor. Survivor 2016 ünlüler takımı kadrosu aşağıdaki gibidir;

Yılmaz Morgül (Müzisyen)

Tuğba Özay (Manken)

Yunus Günçe (Oyuncu)

İbrahim Yattara (Futbolcu)

Çağan Atakan Arslan (Güreşçi ve boksör)

Nagihan Karadere (Milli Atlet)

 

BAKMADAN GEÇME!