Survivor 2016 Gönüllüler Nihal Candan kimdir? Biyografi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Gönüllüler Nihal Candan kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 18:16

Survivor 2016 Gönüllüler takımında, İşte Benim Stilim 3. sezonundan ve İşte Benim Stlim All Star'dan tanıdığımız Nihal Candan da yarışıyor. Mersin'de dünyaya gelen Nihal Candan kimdir?, Nihal Candan kaç yaşındadır?, Nihal Candan nerede yaşamaktadır? gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığındaki macera yarışması Survivor 2016 Dominik Cumhuriyeti'nden 7 Şubat Pazar günü izleyenlerine merhaba diyecek. Aralarında ünlü isimlerin yer aldığı yarışmacılardan Gönüllüler takımında olan Nihal Candan bizlere bir yerden tanıdık geliyor. Peki; Nihal Candan kimdir?

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Nihal Candan'ı bizler İşte Benim Stilim 3. sezonundan ve All Star sezonundan tanıyoruz. Nihal Candan 1995 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde sürdüren Candan, hal hal bileklik takmayı çok sevmektedir.

16 Ekim 2014 tarihindeki Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılan ve jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanan Nihal Candan, varlıklı bir ailenin kızı olup yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir.

Haberin Devamı

19 yaşındaki güzel Nihal Candan'ın sosyal medyada oldukça büyük hayran kitlesi bulunmaktadır. Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacıları arasındaki yerini alan Candan'ın nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak edilmektedir.

Survivor 2016 Gönüllüler takımındaki diğer isimler arasında; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk yer alıyor.

Survivor 2016 Gönüllüler Takımı Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!