Survivor 2016 Gönüllüler Aylin Şallı kimdir? Biyografi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Gönüllüler Aylin Şallı kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 19:15

Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacılarından Aylin Şallı hakkında merak edilenleri araştırdık. Dizi ve reklam oyunculuğu yapan Aylin Şallı kimdir?, Aylin Şallı nerelidir?, Aylin Şallı kaç yaşındadır?, Aylin Şallı nerede yaşıyor? gibi soruların yanıtlarını haberimizden okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ekranların merakla beklenen yarışma programı Survivor 2016 yeni sezonunda Dominik Cumhuriyeti'nde. Gönüllüler ve Ünlüler takımlarındaki yarışmacıların kıyasıya rekabet edecekleri yarışmanın kadroları da belli oldu. Açıklanan kadrolar arasında Aylin Şallı'da yer alıyor. Peki; Aylin Şallı kimdir?, Aylin Şallı'nın mesleği nedir?, Aylin Şallı kaç yaşındadır?, Aylin Şallı nerelidir? İşte Aylin Şallı hakkında merak edilen detaylar...

Aylin Şallı kimdir?

25 yaşında olan Aylin Şallı, dizi ve reklam oyunculuğu yapıyor. Aylin Şallı'nın oynadığı diziler arasında Kaderimin Yazıldığı Gün bulunuyor. Soyadından dolayı Ebru Şallı ile alakası var mı diye merak edilen Aylin Şallı'nın Ebru Şallı ile herhangi bir akrabalığı ya da aile bağı bulunmuyor.

Göz rengi kahverengi, saç rengi kahverengi, boyu 1,78 santimetre, kilosu 55 kilogram olan Aylin Şallı'nın ismi 2015 Ocak ayında Best Model Türkiye yarışması üçüncüsü Caner Nalbantoğlu'nun bıçaklanma olayında da geçmiştir. Ancak Aylin Şallı bu olayda görgü tanığı olarak mahkemede ifade vermiştir.

Haberin Devamı

Survivor 2016 Gönüllüler takımındaki diğer isimler arasında; Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Serkay Tütüncü, İbrahim Giydirir ve Semih Öztürk yer alıyor.

Survivor 2016 Gönüllüler Takımı Tanıtımı

 

 

BAKMADAN GEÇME!