Survivor 2016 2. bölümünde Semih ve Serkan karşı karşıya! - izle

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 2. bölümünde Semih ve Serkan karşı karşıya - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 10:49

Dünyanın en zorlu yarışması Survivor Ünlüler ve Gönüllüler başladı. İlk bölümü 7 Şubat akşamı ekrana gelen ve dokunulmazlık oyununu ünlüler takımının kazandığı yarışmada heyecan devam ediyor. Survivor 2016 2. bölümüyle TV8'de başladı. Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler yarışması 10. sezona bomba gibi başladı. Aralarında Yılmaz Morgül, Tuğba Özay gibi ünlü isimlerin yer aldığı yarışmada ayrıca İbrahim Yattara ve boksör Çağan Atakan Arslan gibi isimlerde yarışıyor.

Survivor 2016 All Star adıyla ekrana gelen yarışmanın ilk bölümü dün akşam yani 7 Şubat Pazar akşamı ekrana geldi. İlk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Gönüllülerin bu şampiyonluk karşısında çaresiz kaldıkları yarışmada neler olacak? merak konusu.

Bu sorunun yanıtını Survivor 2016 2. bölüm ekrana geldiğinde hep birlikte öğreneceğiz. Ondan önce Acunn.com'da yayınlanan ve aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabileceğiniz Survivor 2016 2. bölüm tanıtımı izleyerek, yeni bölüm hakkında tüyolar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Survivor 2016 2.Bölüm Tanıtımı

7 Şubat Pazar akşamı ekrana gelen Survivor 2016'nın 1. bölümünde neler yaşandı?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığındaki dünyanın en zorlu yarışması Survivor 2016 ilk bölümü büyük bir heyecana sahne oldu. Daha ilk günden yarışmacıların birbirleriyle rekabet ettikleri yarışmada ilk ''dokunulmazlık oyunu'' ekrana geldi. Gönüllüler ile Ünlüler'den 5'er kişinin yarıştığı oyunu Çağan Atakan Arslan'ın sergilediği performans sayesinde 'Ünlüler' takımı kazandı.

Survivor 2016 2. bölümünde Semih ve Serkan karşı karşıya - izle

Yılmaz Morgül ilk defa parkura indi!

Ünlüler takımında olan ve herkesin merakla yakından takip ettiği şarkıcı Yılmaz Morgül, daha ilk günden Survivor 2016'nın en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Yılmaz Morgül, Survivor'ın ilk yarışmasında sahaya indi. Sevilen sanatçının oyun sırasında zorlandığı gözlerden kaçmadı. Yılmaz Morgül, daha yarışmaya başlamadan tribünde arkadaşlarına tezahürat yaparken aşağı düştü.

Sanat camiasının ilginç ve eğlenceli isimlerinden biri olan Yılmaz Morgül’ün zorlu ada şartları altında sadece fiziki değil, psikolojik olarak da güçlü kalabilecek mi merak konusu.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2016'DA KİMLER VAR?

Survivor 2016 Ünlüler kadrosunda; Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

Survivor 2016 Gönüllüler kadrosunda; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

SURVİVOR 2016 2. BÖLÜMÜNDE SEMİH VE SERKAN KARŞI KARŞIYA

“Ütopya” yarışmasından tanıdığımız ve birbirleri ile kıyasıya rekabet içerisinde olan Serkan ve Semih, Survivor 2016′da 2. bölümde ilk kez karşı karşıya gelecekler. Hangisinin bu savaştan galip çıkacağı merak konusu… Survivor 2016 2. bölümü ile bu akşam saat 20.00′de TV8′de

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!