Suruç'ta herkese eşit hizmet verilecek

Güncelleme Tarihi:

Suruçta herkese eşit hizmet verilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 11:13

Suruç'ta herkese eşit hizmet verilecek

Haberin Devamı





SURUÇ (Şanlıurfa), (DHA)-ŞANLIURFA’nın Suruç İlçe Belediyesine yeniden görevlendirmeyle atanan Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Ferhat Sinanoğlu, herkese eşit mesafede hizmet verdiklerini söyledi.

OHAL kapsamında Suruç Belediye Başkanlığına yeniden görevlendirme ile atanan Kaymakam Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanıyor. Suruç ilçesinde alt ve üst yapının yanı sıra deforme olan yolların onarımının yapıldığı ilçede çöp sorununu da ortadan kaldıran Sinanoğlu, devletin imkanlarıyla herkese eşit bir mesafede hizmet götürdüklerini ifade ederek şunları söyledi.



“Suruç ilçemizin bütün mahallelerinde kilitli parke taşı döşeme çalışması başlatıldı. Şu ana kadar 127 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapıldı. Bu çalışmaları yaparken bir yandan da bozuk olan yollarda onarım çalışması yapıyoruz. İlçe ile mahalle bağlantılarına çok büyük bir yol çalışması başlattık. Kırsal merkez ayrımı yapmadan 32 bin metrekare dolgu çalışması yapıldı. Yol çalışmalarının yanı sıra taziye evlerinde iyileştirme ve düzenleme çalışması yapıldı. İlçemizde çöp sorunu halkın sağlığını tehdit ediyordu. Göreve geldiğimiz günden bu yana çift vardiya sistemi ile 24 saat kesintisiz hizmet vererek ilçedeki çöpler düzenli olarak toplanıyor. Daha temiz ve daha güzel bir Suruç olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Devletin verdiği imkanları halk için kullanıyoruz ve halkın memnuniyeti bizleri de memnun ediyor. Herkese eşit mesafede hizmet götürüyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımız bu yönde olacaktır. İlerleyen günlerde Nar bahçeleriyle meşhur olan Suruç ilçemizin tanıtımını yapmak için Nar projesi hazırlayacağız.”



Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Vural, ise “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkla iç içe olduk. Halkın dertleriyle dertlenip çözümü konusunda çalışmalar yaptık. Daha önceki tecrübelerimizle halkımıza hizmet ediyoruz. Tertemiz bir Suruç ilçesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik ve çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Gece gündüz demeden halkımız için çalışacağız” diye konuştu.



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!