Son dakika... Galatasaray Manchester City'nin yıldızını istiyor

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Galatasaray Manchester Citynin yıldızını istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2016 09:01

Forvet ve ön libero arayışlarını sürdüren Cimbom, defansa da takviye yapacak. İngiltere’ye gidecek olan yönetim, Sırp sol bek Aleksandar Kolarov'u resmen isteyecek.

Haberin Devamı

Galatasaray’da İsviçre kampının sona ermesinin ardından Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, yönetime raporunu sunmuştu. Hollandalı hocanın, 2 forvet ve 1 ön libero dışında sol bek istediği de ortaya çıktı. Riekerink’in, Lionel Carole’ün bir türlü vites yükseltememesi üzerine bu kararı verdiği belirtildi.

Bunun üzerine Galatasaray yönetimi geçen haftalarda Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de gündemine gelen Aleksandar Kolarov için Manchester City ile görüşmelere başlama kararı aldı. City’nin kadrosunda yer vermeyi düşünmediği 30 yaşındaki Sırp futbolcuyu transfer etmek için Galatasaray, tüm kozlarını oynayacak.

1.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK
Denayer’ın transferi sayesinde İngiliz kulübü ile iyi ilişkiler kuran sarı-kırmızılılar, 1 milyon Euro kiralama bedeli ile kapıyı çalacak. Yönetim, Aleksandar Kolarov’a 2 milyon Euro’luk teklif yapacak. Tecrübeli ismin, vergi avantajı nedeniyle Türkiye’ye sıcak bakacağı belirtildi.

DOĞUM TARİHİ:
10 Kasım 1985
DOĞUM YERİ:
Belgrad-Sırbistan
BOYU: 1.86
MEVKİİ: Sol bek
KULÜBÜ: Manchester City
SÖZLEŞME BİTİŞ TARİHİ:
30.6.2018

BAKMADAN GEÇME!